Over mij

Hallo! Ik ben Veronique Janssen en ik ben de trotse eigenaresse van Veronique’s Boekenhoekje. Met veel liefde lees ik boeken en daar deel ik graag mijn mening over met jou. Ik verzin graag creatieve content, zoals het Blind Date-concept of de Achter het boek-interviews. Met veel enthousiasme deel ik mijn liefde voor boeken en lezen!

Mening en recensies

In mijn artikelen en recensies ben ik altijd open en eerlijk. Wanneer ik een boek gekregen heb van een uitgeverij/schrijver, dan staat dit duidelijk in het artikel. Dit beïnvloedt niet mijn mening over het boek of de schrijver. Ik onderbouw mijn mening altijd, want dat vind ik belangrijk.

Hier is meer informatie te vinden over recensie-exemplaren.

Wil je mij een recensie-exemplaar opsturen? Leuk! Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Video’s

Sinds kort maak ik ook video’s voor Veronique Boekenhoekje TV. Dit is mijn kanaal op IGTV.

Meer informatie en alle video’s zijn hier te vinden.

Contact

Heb je vragen of wil je samenwerken? Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.comBewaren

Bewaren

Bewaren

2 Replies to “Over mij”

 1. Hallo Veronique,

  Via Hebban zag ik je berichtje en kwam snel een kijkje nemen.
  Mooie en overzichtelijke site heb je gemaakt, tof!

  Nogmaals bedankt dat je mijn debuut wilde recenseren.

  Aan andere schrijvers/uitgevers raad ik Veronique aan als recensent. Ze is eerlijk in haar mening en dat kan een (beginnend) auteur altijd waarderen.

  Groetjes, Jaimie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *