Over mij

Hallo! Ik ben Veronique Janssen en ik ben de trotse eigenaresse van Veronique’s Boekenhoekje. Met veel liefde lees ik boeken en daar deel ik graag mijn mening over. Ik deel ook een kijkje in mijn leven op Instagram of op mijn blog. Daarnaast maak ik verschillende video’s!

Ik ben gek op boeken en ik lees eigenlijk allerlei genres. Daarnaast ben ik gek op koken. In mijn Instagramstories deel ik wekelijks mijn kookavonturen. Koken met Veer gaat over het delen van mijn enthousiasme en liefde voor koken. Ik probeer recepten, verspakketten of kookboeken uit.

Daarnaast was ik ook jurylid van The Indie Awards 2019. Dit was een ongelofelijke eer en ik vond het heel leuk om te doen. Ik ben ook proeflezer geweest voor verschillende boeken van verschillende auteurs.

Samenwerken of recensie-exemplaar sturen?

Wil je mij een recensie-exemplaar opsturen of wil je samenwerken? Leuk! Dan kun je contact met opnemen via de contactpagina of een mailtje sturen naar: veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Bewaren

Bewaren

2 Replies to “Over mij”

 1. Hallo Veronique,

  Via Hebban zag ik je berichtje en kwam snel een kijkje nemen.
  Mooie en overzichtelijke site heb je gemaakt, tof!

  Nogmaals bedankt dat je mijn debuut wilde recenseren.

  Aan andere schrijvers/uitgevers raad ik Veronique aan als recensent. Ze is eerlijk in haar mening en dat kan een (beginnend) auteur altijd waarderen.

  Groetjes, Jaimie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *