Mijn 2017: Terugblik en Hebban Challenge

Mijn 2017Vandaag is het oudjaarsdag en morgen is het 1 januari 2018. 2017 ging enorm snel en er gebeurde heel veel. Het was een gevarieerd jaar met veel vreugde en liefde, maar ook een jaar met een zwart, verdrietig randje. Ik neem jullie kort mee in 2017 en vertel over mijn Hebban Challenge.

Terugblik

2017 was een leuk jaar! In mijn verjaardagsartikel vertelde ik al meer over mijn jaar. Mijn HBO-deeltijdstudie loopt op rolletjes en ik vind het heel leuk. Mijn blog loopt goed en ik heb veel plezier! Ik deel graag mijn liefde voor lezen en boeken met jullie.

Daarnaast was het ook een jaar met intens verdriet. Op 2 november is mijn lieve oma overleden. Het werd een zware maand. In de maand december miste ik haar enorm. Ik wilde haar vertellen over mijn blog, over school en over mijn cadeautjes. Het is lastig dat dit niet meer kan…

Mijn Hebban Challenge

Ik las dit jaar ongeveer 110 boeken en ik heb geen idee hoeveel het er precies zijn… Volgens mij ben ik de tel kwijtgeraakt (oeps). Mijn Hebban Challenge stond op 50 boeken en haalde ik al in augustus. Nog nooit had ik bijgehouden hoeveel boeken ik las. Ik was er wel benieuwd naar, maar meer dan 100 had ik niet verwacht. Toch is het waar. Dat voelt heel bizar.

Wat heb ik mooie boeken mogen lezen dit jaar. Ik ben dankbaar voor alle gekregen boeken. Heel erg bedankt!

Mededeling: geen challenge meer?

In 2018 doe ik niet mee aan een challenge. Ik wil mezelf geen ‘druk’ meer opleggen om boeken te ‘moeten’ lezen. Het lezen moet leuk blijven. Ik wil graag nieuwe boeken ontdekken en nieuwe schrijvers leren kennen.

En voor nu…

Een hele fijne jaarwisseling! Geniet van een mooie avond en ik wens jullie het beste voor 2018!

Tot in 2018!

Liefs,

Veronique

3 Replies to “Mijn 2017: Terugblik en Hebban Challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge