6 jaar Veronique’s Boekenhoekje!

Hoera! Mijn blog bestaat vandaag 6 jaar! In dit artikel blik ik even terug, kijk ik vooruit en doe ik een onthulling. Lees je mee?

Terugblik

Veel boeken

Ik mocht het afgelopen jaar veel mooie boeken ontvangen en lezen. Ik vind het een eer dat er auteurs zijn die hun boek door mij willen laten lezen en dat er zoveel leuke uitgevers zijn die graag met me willen samenwerken. Toen ik begon, kende ik het fenomeen ‘recensie-exemplaar’ nog niet. Ik wilde gewoon graag mijn liefde en enthousiasme delen. Mensen inspireren en een positief gevoel geven. Dat is waar Veronique’s Boekenhoekje nog steeds voor staat. Het is elke keer een cadeautje als ik een boek mag uitpakken. Of dit nu een e-book is of een papieren boek 🙂 Lieve auteurs en uitgevers, bedankt voor jullie vertrouwen!

Samenwerkingen

Het tweede gedeelte van het jaar focuste ik me ook op andere samenwerkingen. Ik mocht bijvoorbeeld koekjesstempels van Koekatelier testen en ik kreeg een verzwaringsdeken van Slaapwijsheid. Maar ook de samenwerking met Kobo vond ik fantastisch. De afgelopen weken heb ik namelijk ik de Clara 2E e-reader van Kobo geleend om te testen. Er komt nog een uitgebreide review online, maar ben je op zoek naar een handzame, betaalbare e-reader? Dan zou dit wel eens een tip kunnen zijn.

Terug naar andere samenwerkingen. Ik kreeg ook leuke pakketjes met goodies, zoals van Marli Elisa. Ik word elke keer heel erg blij van dit soort cadeautjes.

Goodies

Vooruitblik

Veronique’s Boekenhoekje is mijn plek waar ik alles kan delen waar ik enthousiast over ben. Het is meer dan alleen een boekenblog voor boeken in allerlei genres. Het is en blijft het hoofdonderwerp, maar hier en daar een uitstapje naar een ander onderwerp vind ik ook heel leuk. Juist die combinatie maakt me heel blij op dit moment.

Onthulling

En dan nu de onthulling van de dag. Ik vond mijn blogverjaardag een mooie aanleiding om een nieuwe stijl te introduceren. Ik maakte een nieuw logo en zocht een nieuw lettertype uit. Na 6 jaar werd het tijd voor iets nieuws. Het is frisser, speelser en helemaal mij. Vanaf 1 januari ga ik over op deze nieuwe stijl 🙂 Ik ga je hem laten zien en je hebt direct een beeld van de nieuwe achtergrond in januari! Per seizoen/maand zal de achtergrond van de afbeelding veranderen 🙂

Logo!
Afbeelding voor de recensies met voorbeeldfoto
Menu-afbeelding rechts (onderaan op mobiel)

Als laatste wil ik jou bedanken. Misschien is dit je eerste artikel of misschien ben je een trouwe lezer. Bedankt voor je tijd!

Op naar een nieuw blogjaar!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

4 Replies to “6 jaar Veronique’s Boekenhoekje!”

  1. Gefeliciteerd!
    Ik vond het heel leuk om recensies te lezen van
    verschillende genre boeken.
    Heel veel succes voor de komende jaren.

  2. Heel gaaf om te lezen wat je allemaal hebt bereikt! En heel leuk dat je vanaf 1 januari een nieuwe look op de site doet, leuk bedacht dat je het per seizoen zal aanpassen ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge