Annie M.G. Schmidt-week 2017 #2: Boekbespreking

Van 10 mei tot en met 20 mei is het Annie M.G. Schmidt-week. Ik ben enorm fan van deze bijzondere schrijfster. Daarom staat mijn blog de komende dagen in het teken van deze week. Vandaag: mijn boekbespreking over deze bijzondere schrijfster.

Ik kwam bij het opruimen van de zolder mijn oude boekbespreking tegen. Mijn eerste boekbespreking hield ik in groep 5. En ik deed het over Annie M.G. Schmidt. Ik was (en ben) een enorme fan van haar boeken. Veel boeken heb ik verslonden en nog steeds zijn er boeken bij die me bij zijn gebleven. Van de films tot aan de serie op televisie. Maar ook Jip en Janneke en Otje.

Een aantal jaren later was ik bij Madame Tussaud in Amsterdam en daar ging ik op de foto met haar. Althans met haar wassenbeeld. Maar toch!

Heb jij ooit een boekbespreking gehouden?

Veel liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge