Blind Date #2: Onthulling – Futuro Uitgevers

Blind DateIn het eerste artikel van de Blind Date met Futuro Uitgevers kon je mijn mening over het ‘anonieme’ boek al lezen en ik vertelde jullie hoe ik het ervaren had. Vandaag is de grote onthulling van deze Blind Date. Spannend? Ik laat jullie niet langer in spanning…

Welk boek is het?

Van Futuro Uitgevers kreeg ik het volgende boek:

De stilte van het water
Foto van Futuro Uitgevers

De Stilte van het water – Norman Jansen

Mijn eerste reactie

Ik moet hier even iets leuks over vertellen. Op 1 maart 2018 ging ik naar de borrel van Futuro Uitgevers in Amsterdam. Onderweg was ik wat aan het lezen op Twitter en toen kwam ik het boek van Norman tegen. Ik dacht: “Dit verhaal lijkt op mijn Blind Date-verhaal. Zou het?” Toen ik Norman tegen kwam op de borrel, vroeg ik hem of het klopte dat ik zijn boek gelezen had. En… het klopte! Heel grappig om er zelf achter te komen.

Het verhaal

Ik zat redelijk goed met mijn interpretatie van het verhaal. Het boek is waargebeurd en deels autobiografisch.

Wil je meer weten over het verhaal en precies weten waar het over gaat? Dan kun je op de site van Futuro Uitgevers meer informatie vinden over het boek.

Schrijver Norman Jansen

Ik kende Norman van Twitter en soms zag ik zijn boek wel voorbij komen, maar tijdens het lezen van mijn Blind Date schakelde ik niet. De schrijfstijl van Norman is heel fijn!

Cover

Ik voorspelde dat de cover rustig zou zijn. En dat klopt. De cover past heel goed bij het verhaal.

Wat vind ik nu van het boek?

Ik vond het boek heel indrukwekkend en het liet me niet onberoerd. Het verhaal is waargebeurd en deels autobiografisch en dat vind ik een mooie toevoeging. Als ik dit vooraf had geweten, dan had ik anders gekeken naar het verhaal. Ik voelde wel dat het waargebeurd was, maar wist het niet zeker. Het verhaal voelde namelijk heel echt aan. Mijn mening over het boek is onveranderd. Het is een boek dat indrukte maakte. Het was een hele emotionele Blind Date met dit boek.

Ik vond het heel leuk om weer een Blind Date te maken. Volgende maand staat er een nieuwe Blind Date voor je klaar! Tot dan!

Bedankt Futuro Uitgevers voor de samenwerking!

Liefs,

Veronique

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden. 
*Meer informatie over Blind Date is hier te vinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5ab14849023a6_selected-products” products=”9200000087078600,9200000090912641″ name=”Water” sub_id=”Water” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge