Blind Date #2: Onthulling – Uitgeverij Ambilicious

Blind DateIn het eerste artikel van de Blind Date met Uitgeverij Ambilicious kon je mijn mening over het ‘anonieme’ boek al lezen en ik vertelde jullie hoe ik het ervaren had. Vandaag is de grote onthulling van deze Blind Date. Spannend? Ik laat jullie niet langer in spanning…

Welk boek is het?

Van Uitgeverij Ambilicious kreeg ik het volgende boek:

De tovenaar van compostela
Foto van Uitgeverij Ambilicious

Mijn eerste reactie

Ooh! Dat had ik nooit geraden! Goede titel ook!

Inanna van Uitgeverij Ambilicious vertelde mij, dat ik de auteur misschien zou herkennen. Ik moest heel erg lachen toen dit niet zo was…

Het verhaal

Ik zat redelijk goed met mijn interpretatie van het verhaal.

Wil je meer weten over het verhaal en precies weten waar het over gaat? Dan kun je op de site van Uitgeverij Ambilicious meer informatie vinden over het boek.

Schrijfster Monica Vanleke

Ik kende de schrijfster niet, maar ze heeft nog meer boeken geschreven. Vooral de covers van de verschillende boeken vielen me op.

Cover

Ik dacht dat de voorkant vrolijk en speels zou zijn. En dat is de cover zeker! De vrolijke kleur roze en het lettertype maken het heel vrolijk. Het past zeker bij het genre en het verhaal.

Wat vind ik nu van het boek?

Het boek voelde als een sprookje. En dat voelt nog steeds zo. De voorkant heeft dit gevoel alleen maar versterkt. Het boek heeft een interessante titel en deed me direct aan Santiago de Compostella. Het past perfect bij het verhaal. Mijn mening blijft hetzelfde.

De cover vind ik heel tof, maar of het verhaal me in eerste instantie zou aanspreken, weet ik niet. Ik zou hem wel oppakken in de boekenwinkel om hem te bekijken, want hij is schitterend vormgegeven. Ik mocht, na de Blind Date, het boek inzien als proefexemplaar. Heel tof! De illustraties zijn heel passend en maken het boek af.

Ik vond het heel leuk om weer een Blind Date te maken. Komende week komt er een nieuwe Blind Date online met een nieuw boek… Spannend! Tot dan!

Bedankt Uitgeverij Ambilicious voor de samenwerking!

Liefs,

Veronique

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden. 
*Meer informatie over Blind Date is hier te vinden.

6 Replies to “Blind Date #2: Onthulling – Uitgeverij Ambilicious”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge