Blind Date #2: Onthulling – Uitgeverij Aspekt

Blind DateIn het eerste artikel van de Blind Date met Uitgeverij Aspekt kon je mijn mening over het ‘anonieme’ boek al lezen en ik vertelde jullie hoe ik het ervaren had. Vandaag is de grote onthulling van deze Blind Date. Spannend? Ik laat jullie niet langer in spanning…

Welk boek is het?

Van Uitgeverij Aspekt kreeg ik het volgende boek:

Afbeeldingsresultaat voor hunkering maria boonzaaijer
Foto van Uitgeverij Aspekt

Hunkering van Maria Boonzaaijer

Mijn eerste reactie

Van Marjo van Uitgeverij Aspekt kreeg ik de titel en de schrijfster te horen. En ik was verbaasd. En ik ben direct geraakt door de cover van het boek. Kippenvel! Interessante thema’s. Dat had ik er wel uitgehaald, alleen wist ik niet dat hier de nadruk op lag.

Het verhaal

Ik zat redelijk goed, maar ik gaf minder informatie dan de achterkant van het boek. Ik gaf minder informatie weg.

Wil je meer weten over het verhaal en precies weten waar het over gaat? Dan kun je op de site van Uitgeverij Aspekt meer informatie vinden over het boek.

Schrijfster Maria Boonzaaijer

Ik kende de schrijfster niet en ik had haar schrijfstijl nooit kunnen herkennen. Maar ik ben zeker benieuwd naar meer!

Cover

Ik zei het al: kippenvel! Bijzondere cover en dit had ik nooit kunnen bedenken. Ik zat goed qua rust op de cover. Intrigerende cover.

Wat vind ik nu?

Mijn mening over het verhaal verandert niet. Ik ben alleen wel geraakt door de cover. Ik vind hem heel interessant. De titel vind ik heel goed gevonden en past bij het verhaal. De cover zou me wel opvallen in de boekenwinkel en dan zou ik hem zeker bekijken. Misschien zou ik hem niet direct lezen, maar even erover nadenken.

Bedankt Uitgeverij Aspekt voor de leuke samenwerking!

Volgende maand komt er een bijzondere Blind Date online. Tot dan!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor de samenwerking!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden. 
*Meer informatie over Blind Date is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge