Boeken Tag – Dit of Dat

Op de website Inside And Out kwam ik de ‘Boeken Tag (Dit, of dat)’ tegen. Ik ben gek op tags. Een tag is een lijstje met vragen die je invult. In deze Boeken Tag krijg je steeds twee opties: dit of dat. Ik moet er steeds een kiezen en daarna leg ik mijn keuze uit. Neem hem gerust over en vul hem in. Pak er een kopje thee bij en lees maar gauw verder.

1. Audio boek of echt boek?

Echt boek. Ik heb nog nooit een audio boek geluisterd. Hoewel ik wel nieuwsgierig ben.

2. Zachte of harde kaft?

Harde kaft. Zo blijven mijn boeken langer mooi (heb ik het idee), maar de meeste boeken hebben een zachte kaft.

3. Fictie of non-fictie?

Fictie. In fictie kan namelijk alles.

4. Geleend of gekocht?

Gekocht. Vroeger leende ik boeken van de bibliotheek. Daarna kreeg ik een eReader en kreeg ik boeken voor mijn verjaardag. Dus nu liever kopen.

5. Boekenwinkel of online?

Boekenwinkel!! Ik ben gek op de geur van nieuwe boeken. Een boekenwinkel is een plek waar de tijd even stil staat. De boeken door mijn handen laten gaan, voelen aan de pagina’s en soms iets lezen. Ik kan me erin verliezen. Paar jaar geleden was ik in Maastricht bij een boekenbeurs. Echt een hemel voor boekenliefhebbers.

6. Eenmalige boek of trilogie?

Lastig kiezen. Als ik een serie goed vind, dan een trilogie. Maar soms zijn boeken zo goed, dat ze niet meer te overtreffen zijn..

7. Zwaar en dik of lief en kort?

Hoe dikker en zwaarder hoe beter. Dan duurt het langer voor ik hem uit heb!

8. Romantisch of actie?

Ook een lastige. Actie is een genre dat ik tegenwoordig vaker lees. Dus nu actie. Vroeger las ik liever romantische boeken.

9. Lezen in een knusse omgeving of in de zon?

Op de bank in de zon. Grapje. Het liefst in bad, op de bank of in bed. Maar in de zomer telt een bankje in de zon ook mee!

10. Eerst recensies lezen of eerst zelf lezen?

Zelf lezen! Ik lees wel altijd waar het boek over gaat.

Ik ben benieuwd naar je antwoorden.

Veel liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge