Boekenmarkt Sittard 2017

Een paar maanden geleden las ik de oproep op Facebook: “Een boekenmarkt in Sittard!” Ik was direct nieuwsgierig. Zondag 25 juni 2017 was de Boekenmarkt te vinden op de markt in Sittard. Vandaag een verslagje met een nieuwe aanwinst!

Samen met mijn schoonmoeder ging ik op pad op zoek naar mooie boeken. Wij waren er in het begin van de middag en het was nog relatief rustig. De rest van de middag was het drukker. Heel fijn! Anders moet je overal wachten tot je erbij kunt. Bij de eerste stand zag ik veel moois, maar mijn handen begonnen nog niet te tintelen. Veel verschillende soorten boeken werden aangeboden. Er was dus voor ieder wat wils. Sommige boeken herkende ik en ik was eigenlijk op zoek naar boeken van David Baldacci. Helaas, heb ik die niet gevonden.

Bij de laatste kraam was het raak. Ik kocht het boek Koekoeksjong van Katarina Wennstam. Ik kende de schrijfster niet, maar ik was nieuwsgierig naar het verhaal. En… het was een mooi dik boek van meer dan 500 pagina’s!

Overigens vond ik de laatste kraam erg mooi opgebouwd. Het was een soort grote boekenkast van kistjes. Leuk idee!

Liefs, Veronique

Hieronder nog wat foto’s. De foto’s zijn van Tim Faasen van Boekenmarkt Sittard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge