Boekentip: Aura-serie – Lisanne Stam

Covers van Uitgeverij Zomer & Keuning

Van Lisanne Stam mocht ik de eerste twee delen van de Aura-serie proeflezen. Nu zijn alle delen verkrijgbaar en wilde ik je ze even tippen. Het is heerlijke feelgood! Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Let op: Er kunnen spoilers in dit artikel staan. Wil je alleen deel één lezen? Lees dan ‘Volg me maar’. Kom je later terug voor de rest!

Het verhaal van Volg me maar

Cover Volg me maar Lisanne Stam

‘Volg me maar’ van Lisanne Stam is het eerste deel van de ‘Aura’-serie, een grappige feelgoodserie over influencer Aura. Aura had nooit kunnen bedenken dat een dare en wat theezakjes haar leven zo zouden kunnen veranderen. Ze groeit uit tot influencer met een eigen kledinglijn, fans, paparazzi… en een stalker. ‘Volg me maar’ is het eerste deel van de humorische feelgoodserie Aura van Lisanne Stam. Eerder verscheen van haar ook ‘De kerstbachelorette’.

Je kunt dit verhaal o.a. lezen via Bol.com

Het verhaal van Volgzaam

Cover Volgzaam Lisanne Stam

Aura vertrekt naar Curaçao in ‘Volgzaam’, het tweede deel van de hilarische ‘Aura’-serie van Lisanne Stam. Een samenwerking met een dierenopvang brengt Aura en haar beste vriendin Trixie naar het zonnige Curaçao. Daar loopt ze acteur James weer tegen het lijf. De vonken slaan over, maar de paparazzi ligt op de loer. Overleeft hun liefde de spotlights? ‘Volgzaam’ is het tweede deel van de ‘Aura’-feelgoodserie van Lisanne Stam.

Je kunt dit verhaal o.a. lezen via Bol.com

Het verhaal van Opgevolgd

Cover Opgevolgd Lisanne Stam

Aura moet belangrijke beslissingen maken in ‘Opgevolgd’, het derde en laatste deel van de feelgoodserie ‘Aura’ van Lisanne Stam. Aura vindt keuzes maken het lastigste wat er is. Als plotseling een van haar beste vriendinnen overlijdt, begint ze aan alles te twijfelen. Is haar baan als influencer wel echt wat ze wil? En hoe moet het nou met de liefde? ‘Opgevolgd’ is het derde en afsluitende deel van de ‘Aura’-serie van Lisanne Stam. Een prachtige afsluiter van deze hilarische feelgoodserie!

Je kunt dit verhaal o.a. lezen via Bol.com

Mijn mening

Tijdens het proeflezen vond ik de eerste twee delen al geweldig, maar deel drie heeft echt mijn hart gestolen. Wat is dit een mooi verhaal. Het is feelgood met een beetje extra. Ik vond dit misschien wel het beste verhaal van de drie. Ik heb genoten van deze heerlijke serie!

Meer weten over mijn dienst als proeflezer? Hier kun je meer vinden of mail naar veroniquesboekenhoekje@outlook.com

Liefs,

Veronique

Bedankt Lisanne Stam voor de kans om de boeken te mogen proeflezen!

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Deze boeken zijn geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van de Aura-serie

Auteur: Lisanne Stam
Uitgever: Zomer & Keuning

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge