Boekentip: Briefpost – Chantal Claassen

Cover van Uitgeverij Z&K

Eerder las ik al ‘Flessenpost‘ van Chantal Claassen en nu las ik Briefpost. Wat een leuk vervolg! Dit verhaal is een heerlijke zomertip (of wintertip). Ik vertel je graag meer erover. Lees je mee?

Het verhaal van Briefpost

Na haar studie is Kaat blijven hangen bij haar bijbaan in de beachclub. Als ze bevriend raakt met Oliver, een van de klanten,
vertelt hij dat het niet goed gaat tussen hem en zijn vriendin Liv. Hij probeert de relatie te redden met gedichten en liefdesbrieven die bol staan van de clichés. Kaat schiet direct in de actiestand. In het geheim herschrijft ze Olivers liefdesbrieven aan Liv. Met succes: de relatie tussen die twee bloeit weer op. Maar Kaat raakt in de war als ze jaloezie voelt; dit was toch juist wat ze wilde?

Briefpost is een heerlijk vervolg! Het is geweldige feelgood met een gevoelige noot.

Lees hem hier via Bol.com.

Liefs,

Veronique

Ik heb dit boek via Kobo Plus gelezen. Ik heb Kobo Plus zelf betaald. Dit artikel is geen samenwerking en het is ook geen recensie-exemplaar. Puur mijn enthousiasme! Meer informatie over recensies lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Brievenpost

Auteur: Chantal Claassen
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge