Boekentip: Een Noorse winternacht – Karen Swan

Vorig jaar kocht ik Een Noorse winternacht van Karen Swan. Dit is een lekker verhaal voor deze decembermaand. Ik vertel je er graag alles over. Lees je mee?

Het verhaal van Een Noorse winternacht

In ‘Een Noorse winternacht’ van Karen Swan leidt Bo een leven waar vele anderen van dromen. Samen met haar vriend Zac krijgt ze betaald om te reizen en haar sprankelende avonturen te delen met haar online volgers.

De kerstdagen komen eraan en Bo verheugt zich op hun volgende trip: een reis naar de besneeuwde Noorse fjorden, waar ze een paar weken zullen verblijven in een pittoresk landhuis onder het romantische Noorderlicht.

Maar omgeven door de bevroren watervallen en sneeuwwitte bergen komen er scheurtjes in de relatie en drijven er diep verstopte geheimen naar boven. Bo kan de confrontatie met zichzelf niet langer uit de weg: is dit wel wie ze is?

Mijn mening in het kort

‘Een Noorse winternacht’ is heerlijk vermaak. Het is spannend en soms ook lekker romantisch. Het is het perfecte leesvoer voor de winter. Je waant je echt even in Noorwegen. Ik heb genoten van deze Karen Swan.

Lees dit boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Een Noorse winternacht

Auteur: Karen Swan
Uitgeverij: Xander Uitgevers
ISBN E-Book: 9789401611831
ISBN paperback: 9789401613293

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Boekentip: Een Noorse winternacht – Karen Swan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge