Boekentip: Net als in de film – Rachel Winters


Dag 4 van de Feelgoodboekenweek! De tijd vliegt voorbij! Vandaag wil ik je even het boek Net als in de film van Rachel Winters tippen. Sorry, als je nu het liedje van Toontje Lager in je hoofd hebt. Ik zal het niet hebben over het liedje, maar over het feelgoodboek. Lees je mee?

Het verhaal van Net als in de film

‘Net als in de film’ is een heerlijke feelgoodroman vol verwijzingen naar wereldberoemde scènes uit de bekendste romcoms. Kun je verliefd worden zoals in een film?

Evie Summers dreigt haar baan kwijt te raken tenzij ze de notoir lastige scenarioschrijver Ezra Chester overhaalt om het script voor een Hollywood-romcom te maken. Het probleem? Hij weigert. Ze moet hem bewijzen dat je verliefd kunt worden zoals in een film. Anders geen script. Evie heeft geen keus. Bovendien worden mensen iedere dag verliefd. Het zou toch kunnen? Ze zet het ene na het andere romcom-scenario in scène op zoek naar de Ware. Kan het leven ooit zo zijn als in een film?

Mijn mening in het kort

‘Net als in de film’ is echt een heerlijk verhaal! Het leest lekker weg en de verwijzingen naar de films zijn zo leuk! Ik heb genoten van dit boek. Het is een beetje een cliché en je weet misschien hoe het eindigt, maar het is zo leuk!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Niks missen van de Feelgoodboekenweek?

Abonneer je hieronder gratis Veronique’s Boekenhoekje en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Net als in de film

Auteur: Rachel Winters
Uitgeverij: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
ISBN e-book: 9789024587117 
ISBN paperback: 9789024587100 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge