Boekentip: Nu of nooit – Dai Carter

In december kreeg ik het boek Nu of nooit van Dai Carter. Wat is dit een bijzonder zelfhulpboek! Het is inspirerend en je krijgt een aantal mooie levenslessen van een Commando Speciale Operaties. Ik vertel je in deze boekentip graag meer over het boek. Lees je mee?

Het verhaal van Nu of nooit

Het Korps Commandotroepen zijn de Special Forces van de Koninklijke Landmacht. Niet iedereen is geschikt om dit werk uit te kunnen voeren. Sterker nog, slechts een zeer select gezelschap mag zich Commando Speciale Operaties noemen. Als je de commando-opleiding haalt, komt dat niet alleen door je fysieke kracht, maar vooral omdat je mentaal krachtig bent.
Hoe mooi zou het zijn om te leren hoe je mentale kracht toe kunt passen in je eigen leven? Dai Carter deelt in dit boek de lessen die hij meenam uit zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om mentaal krachtig te zijn, ook en vooral in het dagelijks leven. Het is zijn persoonlijke missie om zijn verhaal te delen met iedereen die zijn of haar mentale kracht wil versterken.

Dai Carter (1989) diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Hij ging acht keer naar verschillende conflictgebieden en voerde daar geheime missies uit. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge.

Mijn mening in het kort

‘Nu of nooit’ is inspirerend. Je krijgt een uniek kijkje in het leven van een Commando Speciale Operaties. Dai Carter deelt persoonlijke verhalen en koppelt dit op een interessante manier aan bepaalde levenslessen. Verwacht dus niet alleen maar persoonlijke verhalen. Ik vond het perfect in balans. Het is een boek dat ik nog vaak open zal slaan om me te laten inspireren.

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Nu of nooit

Auteur: Dai Carter
Uitgeverij: Prometheus
ISBN e-book: 9798215871263 
ISBN paperback: 9789044648577 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge