Boekentip: Toen winter zomer werd – Emily Henry

Toen ik de informatie over Toen winter zomer werd van Emily Henry las, kwam het me zo bekend voor. Ik vermoedde dat ik dit boek al gelezen had en dat was zo! Benieuwd onder welke titel dit boek eerder uit werd gegeven? Lees dan snel verder!

Het verhaal van Toen winter zomer werd

January is een hopeloze romanticus die vertelt over haar leven alsof ze in haar eigen feelgoodromans figureert. Gus is een serieus en literair type die gelooft dat ware liefde een sprookje is. Maar January en Gus hebben meer gemeen dan je zou denken. Ze zijn allebei blut. Ze hebben een gigantisch writer’s block. En ze moeten een bestseller schrijven voor de zomer voorbij is. Op een avond sluiten ze de weddenschap om elkaars te boek schrijven, met het risico dat als ze in elkaars huid kruipen hun leven voorgoed verandert. Maar er wordt niemand verliefd. Beloofd.

Eerder uitgegeven als… Stranddagboek

In 2020 werd ‘Toen winter zomer werd’ uitgegeven als ‘Stranddagboek‘. Een boek waar ik heel erg van genoten heb. Het was een van mijn favoriete boeken! Je kunt mijn mening over dit verhaal hier lezen. Het is een boek dat ik volgens mij aan iedereen aangeraden heb.

De nieuwe cover en titel vind ik ook erg mooi. Het maakt het verhaal misschien eleganter. Het spreekt misschien meer tot de verbeelding. Hoewel ik ‘Stranddagboek’ ook al mooi vond klinken en de cover erg tof vond.

‘Toen winter zomer werd’ is mijn boekentip voor jou! Zoek je nog een leuk verhaal? Lees dan dit verhaal!

Liefs,

Veronique

Bedankt The House of Books voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel of Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Toen winter zomer werd

Auteur: Emily Henry
Uitgever: The House of Books
ISBN paperback:  9789044364934 
ISBN e-book: 9789044364941 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge