De perfecte leesmiddag

Benodigdheden voor een leesmiddag Het afgelopen weekend en de maandag waren drie drukke dagen, maar wel super leuk. Ik had het niet willen missen en ik heb enorm genoten. Sinds mijn burn-out heb ik soms tijd voor mezelf nodig. Alleen even ik en niemand anders. Je focussen op jezelf. Als me-time plan ik meestal een leesmiddag in. Een hele middag lezen op een fijne plek met een boek en iets te drinken. Heerlijk! Afgelopen dinsdag had ik de perfecte leesmiddag en ik deel hem vandaag met jou.

Wat heb ik nodig? 

Het begint allemaal met de perfecte plek. Ik vind het heerlijk om in het zonnetje of in de schaduw te lezen in mijn tuin, maar de bank of een lekkere stoel is ook goed. Dinsdag lag ik in een hoekje in mijn tuin, in de zon en er fladderden vlinders rond in de Vlinderstruik. Heel rustgevend.

Daarnaast heb ik ook altijd iets te drinken bij de hand. Dit kan eigenlijk alles zijn, maar het liefst drink ik water of thee. Dinsdag dronk ik water met limoenschijfjes. Buiten drink ik het liefste uit een fles die ik kan afsluiten, zoals de Dopper of mijn Aladdin-fles. Hierdoor komen er geen ongewenste bezoekers in mijn drinken. Ideaal voor buiten.

Als ik buiten in de zon of schaduw ga liggen, smeer ik mij altijd in met een goede zonnebrand. Ik verbrand heel snel en het liefst gebruik ik factor 50. Daarnaast heb ik mijn zonnebril meestal op.

En als laatste… mijn boek! Dinsdag las ik het boek Het Diner van Herman Koch uit. Maar het verschilt per keer welk boek ik lees.

Hoe ziet jouw perfecte leesmiddag eruit?

Liefs,

Veronique

6 Replies to “De perfecte leesmiddag”

  1. Het vakantiegevoel druipt er af en een goed boek is dan nog nodig om het helemaal volmaakt te maken. Om jaloers op te worden, maar het is je gegund
    Groet Cees

  2. Nou mijn perfecte leesmiddag zou er ook zo uit zien, heerlijk. Helaas lukt het mij niet met een klein mannetje om een hele middag met een boek te zitten, hooguit een uurtje als hij slaapt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge