Favorieten april 2017

Favorieten van de maandWat vloog deze maand voorbij! Opeens is het mei en ik weet niet waar de tijd is gebleven. Maar.. ik las wel 7 boeken deze maand. Sommige boeken kreeg ik opgestuurd en sommige boeken kocht ik zelf. Dit zijn de boeken van deze maand.

 

Kom in mijn armen van Bella Andre. De maand begon ik met een lekker romantisch boek. Het was mijn eerste kennismaking met Bella Andre. Zeker voor herhaling vatbaar. Het boek maakt deel uit van de Sullivan-serie. Hier is mijn recensie te vinden.

De kers op de taart van Katie Fforde. En ik bleef nog even bij de romantische boeken. Dit boek is een favoriet geworden. Romantisch, maar vooral erg lekker! Ik schreef een artikel over dit boek.

De nieuwe collega van Tammy Cohen. Dit boek kreeg ik opgestuurd van Meulenhoff Boekerij. Wauw! Wat was dit een spannende! Ik schreef een artikel over dit boek. Mijn recensie komt binnenkort bij Meulenhoff op de site. Heel tof!

Klikspaan van M.J. Arlidge. Dit boek paste helaas niet zo goed bij mij. Ik kocht deze van een Bruna-bon. Ik schreef een artikel over mijn teleurstelling.

Voor altijd twintig van Sanne Hillemans. Dit boek raakte mij enorm. Het is een prachtboek! En…het is gratis! In dit artikel zit een link naar de site van Sanne.

Verwachte wendingen van Wessel Noordeling. Via Hebban kwam ik in contact met de schrijfster. Ik schreef een recensie over haar boek. Deze is hier te vinden.

De Cock en de moord op maat van Peter Römer en Baantjer. Ik ben hier zo blij mee! Ik schreef een artikel over mijn blijheid.

Wat heb jij deze maand gelezen?

Liefs,

Veronique

*Sommige boeken uit dit lijstje zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge