Favorieten februari 2017

Favorieten van de maandDeze maand was een goede leesmaand. Ik las ongeveer 7 boeken uit. Het is een mooi lijstje geworden met verschillende genres en schrijvers. Laten we snel gaan kijken naar de boeken die ik deze maand las.

 

Mythe van Methusalem van Jo Claes. Ik begon de maand met een boek waarvan ik de titel interessant vond. De schrijver is afkomstig uit België en dit boek won in 2015 de Gouden Strop. Ik vond het een verbazingwekkend boek tot op de laatste pagina. De laatste 10 regels deden me wankelen, ik viel naar beneden en ik bleef beduusd achter. Dit deed het boek met mij. Ik schreef een recensie over dit goede boek.

De vrouw in de kooi van Jussi Adler-Olsen. Ik las vorige maand het boek ‘De grenzeloze‘ van deze schrijver. En toen kwam ik erachter dat er een serie van was. Deze maand las ik De vrouw in de kooi van deze serie. Het was een boek waarin ik verdronk en het langduurde voor ik boven was. Het intrigeerde me en ik was verslaafd. De recensie  is hier te lezen.

Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij van E.L. James. Deze maand kwam de film uit van Vijftig Tinten Donkerder. Verfilmde Boeken #6 ging over de Trilogie van Vijftig Tinten. Ik vind de boeken geweldig en ik ben fan. De recensie van Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij zijn hier te vinden.

Veroordeeld van Karin Slaughter. Dit was het eerste boek dat ik las van deze schrijfster. En ik ben nog een beetje zoekende wat ik ervan vond. Het viel, vond ik, enorm tegen. Jammer, want de cover en de titel spraken me wel aan. Mijn recensie is hier te vinden.

Droom van een man van Kristan Higgins. Wauw! Een lekker romantische feel good roman. Heerlijk! Hier is mijn recensie.

Het onzichtbare leven van Ivan Isaenko van Scott Stambach. Ik ben over dit boek helemaal enthousiast! En dat deelde ik in dit blogje 

Welke boeken las jij? Ik ben benieuwd!

Veel liefs,

Veronique

*Sommige boeken uit dit lijstje zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge