Favorieten januari 2018

Favorieten van de maandDe eerste maand van 2018 zit er op! In januari moet ik altijd even bijkomen van december. Ik las deze maand verschillende boeken en de eerste Blind Date kwam online! Kijk mee naar de boeken van deze maand.

 

Zwoele ritmes van Claudia Vanzegbroeck. Ik begon de maand met een heerlijke wegdromer. Ik kreeg bijna zin om te gaan dansen!

Hoor je me van Rob Kamphues (Blind Date Uitgeverij Brandt). Dit was de eerste Blind Date. In het eerste artikel geef ik mijn mening over dit boek.

–Β Herinneringen aan de onvergetelijke Roald DahlΒ van Maran Olthoff. Ik ben gek op Roald Dahl. Dit boek staat vol mooie herinneringen en je leert de schrijver achter de kinderboeken kennen.

Vrije val van Loes den Hollander. Dit was mijn kennismaking met Loes den Hollader. Vrije val is een verhalenbundel vol korte verhalen.

Experttips voor onweerstaanbare offertes van Natasja Hoogenboom. De eerste zakelijke recensie kwam online! Dit is een boek vol praktische tips om een offerte te schrijven.

Rode koningin van Victoria Aveyard. Een langdradig fantasyboek met weinig afwisseling. Ik vond hem een beetje saai.

Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel. Dit boek vloog door mijn handen!

Mantelzorger der liefde van Ingrid Keestra. Een boek vol herkenning en met tips voor mantelzorgers. Het deed me denken aan mijn eigen oma en haar dementie.

ID-crisis van Pepper Kay. Ik ben gek op deze serie! In dit eerste deel maak je kennis met Kit Guardner!

De Cock en het duel in de nacht van Baantjer. Een heerlijke Baantjer!

Het pakket van Sebastian Fitzek. Dit boekte maakte me gek en het plot zit meesterlijk in elkaar!

Welke boeken las jij deze maand?

Liefs,

Veronique

*Sommige boeken in dit lijstje zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie isΒ hier te vinden.

Boeken algemeen

5 Replies to “Favorieten januari 2018”

 1. Je hebt veel boeken gelezen deze maand! De Rode koningin staat nog op mijn to-read list. De ene vind hem saai, de andere vind hem erg leuk. Ik hoor veel verschillende verhalen erover.

 2. Wat heb je veel gelezen! Ik las in januari Ontworteld van Naomi Novik (fan van dat boek, gaat het allen lezen! :P) en ik las Virgilius van Tuil op zoek naar een taart van Paul Biegel voor aan mijn zoon.

  Welke boeken die je in januari hebt gelezen, raad je aan?

  1. Ik vond ID-crisis van Pepper Kay heel goed. Het pakket vond ik apart, maar dat plot is fantastisch!
   En als laatste de Blind Date.. Dat boek had ik niet verwacht 😊

   Leuk Paul Biegel! Dat las ik vroeger 😊

   1. Ik denk dat het blind date boek niet echt iets voor mij is, maar die twee andere wil ik wel een keer lezen. Vooral naar Het Pakket ben ik nu best benieuwd.

    En voorlezen is echt het beste excuus om boeken uit je jeugd te herlezen πŸ˜€ Niet dat je daar een excuus voor nodig hebt, maar ik vind het zooo leuk om te zien dat Merijn al die verhalen ook geweldig vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge