Favorieten Mei 2017

Favorieten van de maandWat was deze maand een goede leesmaand! Het weer was goed en ik had tijd om boeken te lezen. Dit merk ik ook in het aantal gelezen boeken van deze maand; 12! Wat een aantal. Het was een maand vol romantische boeken en heel veel Lisa Gardner. Kijk je mee?

 

Gestrand van Tracey Garvis Graces. Dit boek kocht ik op de rommelmarkt tijdens Koningsdag. Mooie cover en goed verhaal! Ik schreef er dit artikel over.

De man die zichzelf in Auschwitz liet opsluiten van Pascal Vanenburg. Dit boek mocht ik lezen van de schrijver. Ik ben gek op geschiedenis, dus dit boek was super. Hier is een artikel over dit boek.

Sirenen van Joseph Knox. Dit boek mocht ik lezen van The House of Books. Een duistere cover met een mysterieus verhaal. In dit artikel vertel ik meer over het boek.

Nachtmuziek van Nora Roberts. Het was een boek dat al een tijdje op mijn e-reader stond te wachten. Het was een romantisch boek met spannende elementen. Mijn recensie is hier te vinden.

Op het eerste gezicht van Bella Andre. Het eerste deel in de Sullivan-serie. Hier kwam ik pas later achter. Alsnog een lekker begin van deze serie. Mijn recensie staat hier.

Bij jezelf op de koffie van Max Bartels. Dit boek mocht ik lezen voor de boekenbloggersklus van Hebban. Ik schreef er een heel persoonlijk artikel over. Het was eens een keer wat anders dan een recensie.

En dan nu Lisa Gardner! Ik las maar liefst drie boeken van haar deze maand. Heerlijk!

Korte metten. Dit boek was goed en zat goed in elkaar. Een uitgebreid artikel over dit boek staat hier.

Doodverklaard. Dit boek had me in zijn greep. Mijn recensie is hier te vinden.

De leugenaar. Soms zit er ook een minder boek in een serie. Ik vond dat dit boek en ik had veel vragen aan het einde. Hier is mijn recensie.

Trouwens… de covers van de boeken van Lisa Gardner zijn heel tof. Mooie foto en bijzonder kleurgebruik.

En het nieuwste boek, Vind mij, ligt al in de winkels (18 mei!)

Verliefd en verloren van Bella Andre. Heerlijk! Het was een warme avond en ik genoot van dit boek. Lees mijn recensie hier.

Maurice van Anne-Laure van Neer. Wauw! Dit boek is een dikke aanrader. Ik had het boek gewonnen bij   Conniesboekkies. De recensie en mijn artikel is hier te vinden.

Naar bed, naar bed van M.J. Arlidge. Ik mocht van uitgeverij Meulenhoff/Boekerij dit boek lezen. Op 8 juni komt dit boek uit en verschijnt er een artikel over dit boek op mijn blog!

12 boeken! Dat is echt heel veel. En ik heb helemaal niet het idee dat ik veel gelezen heb. Het ligt zeker aan het goede weer.

Hoeveel boeken las jij? En welke is je favoriet?

Veel liefs,

Veronique

*Sommige boeken uit dit lijstje zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge