Favorieten november 2017

Favorieten van de maandDeze maand begon heel heftig door het overlijden van mijn lieve oma. Ongelofelijk… het is al bijna 1 maand geleden. Wat gaat de tijd snel, maar… er staat ook iets leuks op de planning! Ik kreeg vorige week een leuk idee voor een blogserie. Daar ben ik hard mee aan de slag gegaan en… in januari komt het eerste artikel online! Spannend!

Ik dwaal af. Vandaag heb ik de favorieten van november voor jullie. Ik las verschillende boeken in verschillende genres en ik ontdekte nieuwe schrijvers.

Gezocht: held van Paul Kater. Dit is het eerste deel van de Gezocht-reeks. Ik was onder de indruk van de schrijfstijl van Paul. Heerlijk!

Gezocht: avonturier van Paul Kater. Dit is het vervolg op Gezocht: held. Het avontuur gaat verder…

Tamar van Monique Hoolt. Ik vond dit een prachtig boek. Het stond al langer op mijn wil-ik-lezen-lijstje. En het is zeker de moeite waard.

Het eiland van de verdwenen meisjes van Jennifer McMahon. Ik kocht dit boek op het Boekenfestijn in Maastricht. De korte recensie is te vinden op mijn Facebookpagina.

De verzamelaar van Diana van Hal. Een spannende thriller van een leuk duo!

Doodvonnis van Pepper Kay. Ik ben gek op de Kit Guardner-reeks! Dit is het deel waarin je Kit nog beter leert kennen.

De Schaduwbokser van Johan Zonnenberg. Dit boek raakte me enorm. Het liet me lachen en huilen.

Dwaalspoor van Pjotr Vreeswijk. Ik mocht meedoen aan de blogtour van het boek. Heel tof! Het boek was spannend en zat vol actie.

Bella Italia van Suzanne Vermeer. Het is een heerlijk wegdromend-op-vakantie-boek. Het is vermakelijk met een eenvoudig plot.

&Jij van Jan-Jaap Lukas. In dit boek ga je op zoek naar je persoonlijke visie. Interessant, maar het paste niet bij mij.

Purpuz Planner van Clen Verkleij. Dit is een planner die ik de afgelopen maanden mocht testen. Hij valt toch onder de favorieten van de maand november, omdat het artikel vorige week online kwam. Een fijne, overzichtelijke planner met een duidelijke uitleg.

Bouquetreeksroman over kerst. Ik kocht deze ook op het Boekenfestijn.

Tot volgende maand!

Liefs,

Veronique

*Sommige boeken uit dit lijstje zijn recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

2 Replies to “Favorieten november 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

CommentLuv badge