Guilty Pleasure

RandomIk heb een soort boeken dat ik heel graag lees. Het soort boek(je) leest makkelijk weg en het laat me wegdromen. Het is een heerlijk boekje waar ik enorm van kan genieten. Het is een prima afwisseling tussen de zwaardere boeken die ik lees, zoals spannende thrillers. Ik heb het over mijn quilty pleasure: Bouquetreeksromannetjes.

Ja! Ik ben er stapelgek op. Ik heb dozen vol met deze boekjes en heb er heel veel op mijn e-reader staan. Het zijn boekjes die snel weglezen. En.. het komt altijd goed. Er is altijd een happy end. Na een spannende thriller met bloed en verderf vind ik kleine bouqetreeksromannetjes zo lekker weglezen. Het maakt me vrolijk en geven me een goed gevoel. Ik droom altijd weg bij de mooie liefdes en de avonturen die de hoofdrolspeelsters beleven.

Mijn favoriete schrijfster is Penny Jordan. Zij is, helaas, overleden in 2011. Penny Jordan is een pseudoniem van de schrijfster Penelope Halsall. Zij schreef meer dan 200 romans en verscheidende historische romans. Maar ze had meerdere namen. Ze is ook bekend onder o.a. de naam Melinda Wright en Lydia Hitchcock.

Heb jij een soort boek dat je quilty pleasure is?

Veel liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge