Hebban Challenge 2017- gehaald!

Begin 2017 besloot ik om mee te doen met de Hebban Reading Challenge. In juli schreef ik een artikel over de eerste zes maanden. Nu is het augustus en ik heb de challenge GEHAALD! Afgelopen week las ik het 50e boek: De moord met de strijdbijl van Baantjer inc. Vandaag blik ik terug op mijn challenge en misschien verhoog ik mijn challenge?

Het begin

Ik had nog nooit eerder bijgehouden hoeveel boeken ik las in 1 jaar. Mijn gevoel zei dat het er veel zouden zijn, maar zoveel… dat had ik niet verwacht! Het bijhouden, was al een challenge op zich. Ik zette de challenge op 50 boeken. Maar… al snel bleek dit veel te laag. De eerste weken las ik heel veel boeken, maar ik besloot om hem niet te wijzigen. Soms is het gevoel van iets halen heerlijk! Daarnaast kan ik nu duidelijk zien, hoeveel ik kan lezen in 1 jaar!

Het eerste boek dat ik las, was Billie & Seb. En het laatste boek is De moord met de strijdbijl. Op deze pagina staan alle boeken van 2017. Ik ben nu al bezig in het 51e boek: Hartslag van Tess Gerritsen. Spannend!

Ik mocht de afgelopen maanden veel goede en fijne boeken lezen en dat vond ik heel erg leuk. Ik ben dankbaar voor alle gekregen boeken. En de komende maanden ga ik fijn door met het lezen van boeken en het ontdekken van pareltjes!

Hoeveel boeken las jij tot nu toe? En welke vond je het meest bijzonder?

Liefs,

Veronique

8 Replies to “Hebban Challenge 2017- gehaald!”

  1. Wauw, wat lees je veel boeken! Ik lees echt alleen nog maar op vakantie. Het laatste (en enige) boek dat ik dit jaar las was Piet Kreel is nog wel. Verder lees ik van die Favoriet boekjes. Tellen die ook? 😉

  2. 143 tot nu toe , kinderboeken meegeteld. Wat mijn favoriete boek was tot nu toe… pff lastig… Ik las net “syndroom” van J. Sharpe, geweldig uniek in zijn genre… ( beetje fantasie, beetje mystiek, beetje horror) maar van feelgoodromans was Lauren Watt ‘bucketlist van mijn hond’ weer erg mooi. En zo heeft elk genre wel een favoriet en dan is het moeilijk om er 1 uit te kiezen…
    Conny onlangs geplaatst…#Ohmybookathon 2017My Profile

  3. Amai, ik schrijf net dat ik aan een slakkentempo vooruit schuif. Of neen, wacht eens even, ik sta gewoon stil.
    Ik ken nog niet alles goed op Hebban. Ik heb die challenge maar net ingevuld, half of eind juli, en op 11 boeken gezet, Euh, maar ik zal al blij zijn als ik er toch ééntje kan afvinken tegen eind dit jaar (ja, lach maar luidop hoor). 🙂
    Ik ben twee boeken aan het lezen , maar ik denk dat ik eens van boek ga wisselen. Ik wil eigenlijk liever in een andere beginnen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge