Hoera! Ik ben jarig!

Hoera ik ben jarig!

Hoera! Vandaag ben ik jarig! Het is tijd voor een terugblik. Het was een bijzonder jaar met veel leuke en spannende dingen. Ik ga je een aantal foto’s laten zien van mijn jaar. Kijk je mee?

Hoe het begon…

Ik vierde mijn verjaardag met een etentje met mijn ouders, vriend en zusje. Gewoon heel gezellig! Daarna was het natuurlijk tijd voor de feestdagen. Ik knuffelde wat af dit jaar met Tom.

En nog meer knuffelen met mijn kleine vriend. Hij is zo lief en zo knuffelig. Heerlijk! Ik kookte ook veel verschillende recepten dit jaar: van Hello Freshmaaltijden tot aan recepten uit kookboeken en van websites. Komend jaar wil ik nog meer gaan koken en nog veel meer gaan uitproberen. Het is zo heerlijk om te doen!

Het was natuurlijk een gek jaar, maar dat hoef ik je niet te vertellen. Ik wil het er ook niet niet over hebben. Ik versierde mijn huis voor Pasen, herfst en voor de Kerst. Ik las ook heel veel verschillende boeken dit jaar. Je kunt bij de Gelezen boeken van 2020 alle boeken zien.

Ik ging op de foto en genoot van de zon. De zomer was heerlijk, maar warm. Verder wachtte ik vooral op de goedkeuring van mijn afstudeeronderzoek. Het werden een aantal lange, warme maanden ­čśë Begin oktober kreeg ik eindelijk de uitslag: de afstudeerscriptie was goedgekeurd! Alleen (en inmiddels zijn we aantal maanden verder) heb ik nog steeds geen afstudeerdatum voor mijn mondelinge zitting. Super balen, want ik wilde hier kunnen schrijven: ik haalde mijn Hbo-diploma. Jammer, maar dat diploma haal ik wel hoor!

Verder ging ik aan de slag voor Feelgoodboeken.nl als blogger en ik organiseerde elke maand een digitale kookworkshop. Ik gaf in juni ook een praatje over social media en bloggen. Verder wandelde ik heel wat kilometers met Tom.

En nog meer wandelen. Verder werd het kastje van oma omgetoverd tot mijn recensie-exemplarenkast.

En er werd nog meer gelezen. Ik heb heel wat avonden op de bank onder een dekentje gelegen met een boek.

Ik ontmoette (toen het nog mocht) ook een aantal schrijvers en het was zo leuk! Ik mis het contact hebben met alle leuke mensen uit de boekencommunity.

En dit was mijn jaar! Het was een gek jaar met veel dingen waar ik geen invloed op had, maar het zat ook vol hoogtepunten. Ik heb genoten en ik denk dat er nog veel meer moois gaat komen.

Ik ga genieten van mijn verjaardag en ik spreek je snel weer!

Liefs,

Veronique

6 Replies to “Hoera! Ik ben jarig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge