Hoera! Veronique’s Boekenhoekje 1 jaar!

Veronique's Boekenhoekje 1 jaar!

Hoera! Er is er een jarig en dat kun je wel zien… Vandaag bestaat Veronique’s Boekenhoekje 1 jaar! Ik vertel je vandaag hoe ik met Veronique’s Boekenhoekje begon…

Hoe het begon…

Op 16 december 2016 begon ik met Veronique’s Boekenhoekje op Hebban. Ik vond schrijven al langer leuk en ik las veel boeken. Daarnaast had ik al eens voor een online tijdschrift geschreven en een eigen tijdschrift uitgebracht voor een opdracht voor mijn opleiding Journalistiek. Ik wilde graag een plekje op het internet hebben waar ik mijn eigen ding kon doen, mijn eigen mening kon vertellen en toch persoonlijk kon zijn. Dit vond ik allemaal bij een eigen blog.

Ik opende een spot en ik deelde mijn hersenspinsels over boeken en lezen. Ik plaatste nog niet regelmatig artikelen en ik wist nog niks van de boekenwereld. Mijn eerste blogpost ging over mijn leesplekken. Later kreeg Veronique’s Boekenhoekje een eigen plekje (url en domeinnaam). Dat was een grote stap voor mij, maar het voelde direct heel goed.

Bedankt!

Met veel liefde en plezier schrijf ik over boeken, maar ik deel ook graag artikelen met een persoonlijk tintje. Die afwisseling vind ik heel belangrijk. Het afgelopen jaar kreeg ik veel toffe boeken opgestuurd en leerde ik veel fantastische mensen kennen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle leuke dingen!

Dankjewel voor het lezen, reageren en delen! Op naar een nieuw jaar…

Liefs,

Veronique

8 Replies to “Hoera! Veronique’s Boekenhoekje 1 jaar!”

  1. Superleuk Veronique, ik blijf je blog volgen en proost op meer blogjaren.
    Lieve kerstgroeten,
    Annette Overvoorde, Birdy’s Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge