Ik ben jarig!

11 december 2021! Het is mijn verjaardag! In dit artikel blik even met je terug op ‘mijn’ jaar. Kijk je mee?

Hoe het begon…

We zaten natuurlijk met een virus dat ons in zijn griep hield. Daarom vierde ik mijn verjaardag op een rustige manier. Ik kreeg allerlei verrassingen die dag en het was heerlijk.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw kregen we te horen dat ons huis verkocht was. Heel gek. Het stond heel lang te koop en opeens was het gebeurd. In de Verhuisblogs nam ik je mee op dit avontuur. In het begin had ik het heel moeilijk met de verkoop, maar nu type ik dit op mijn kantoortje en voelt ons appartement echt als mijn thuis aan.

In januari had ik, eindelijk, mijn mondelinge afstudeerzitting. Mijn diploma was een feit! Dit was zo raar! Ik was geslaagd!

5 maart 2021. We kregen de sleutels van ons nieuwe appartement. De periode erna stond in het teken van verven, inpakken, verhuizen, wennen en nog meer opruimen. Het was een hele leuke, emotionele, maar drukke periode. Op 20 april 2021 ging ik voor de laatste keer naar ons huis. Heel raar. Ik vond dit een emotionele achtbaan.

In mei schreef ik mij in als freelancer. Een heel bizar moment. Ik keek er naar uit en eigenlijk ging het daarna heel hard. Ik kreeg een aantal opdrachtgevers en maakte al een mooie omzet. Heel bijzonder dat dit zo gelopen is.

Even schaamteloze zelfpromotie: zoek je nog een tekstschrijver, corrector of proeflezer? Stuur me een mail of berichtje!

Vanaf mei/juni woonde Tommy bij ons. Mijn mama kreeg een nieuwe baan en daardoor was Tom veel alleen. Ik genoot enorm van het thuiskomen na een dag werken op locatie en een Tom die me uitbundig begroette, de vroege wandelingen, de lange wandelingen, de knuffels, de liefde en vooral zijn karakter. Het was zo’n bijzonder lief beest. Echt mijn maatje. Tot begin augustus, mijn maatje werd steeds zieker en we zijn in totaal 2 weken in de weer geweest met hem. Het was pittig. Tot we de keuze maakten om hem te laten gaan. Inmiddels zijn we 3 maanden verder bijna en ik mis hem nog elke dag.

Er is nog steeds een virus om ons heen en ik merk dat ik daardoor nog meer geniet van alle kleine dingen. Dat ik kan genieten van een kopje thee, een goed boek of een mooie bos bloemen. Een mooie les die ik dit jaar leerde.

Op bloggebied ging het fantastisch. Ik merk dat ik groei en steeds meer mensen vinden mijn blog. Bizar om soms te beseffen. Op 16 december bestaat Veronique’s Boekenhoekje 5 jaar. Dat had ik nooit gedacht. Ik mocht dit jaar samenwerken met geweldige uitgevers, had een samenwerking met Kobo en bracht mijn eigen mokken uit. Heel tof! Maar daarover later deze maand meer 😉

Ik heb een jaar vol emoties gehad en mijn leven is letterlijk 360 graden gedraaid. Veel veranderingen en wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen. Ik heb nog veel dromen en ben ervan overtuigd dat het gaat lukken. Op naar een nog mooier jaar!

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Ik ben jarig!”

 1. In elk geval:
  Heel erg proficiat, vanuit het hoge Noorden naar het Verre Zuiden.

  Voor mij ben je waardevoller gebleken dan ik je kan zeggen.
  Jij was 1 van mijn eerste supporters en jouw opmerkingen hebben mijn boek zoveel beter gemaakt. De aangepaste versie, krijgt steeds meer positieve reacties en ik kan je er dan ook niet genoeg voor bedanken!

  Maak er een fantastische dag van en ik blijf je volgen en zal me zeker weer melden als boek 2 van de serie verschijnt!

  Joseph.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge