Ik ben jarig!


11 december, mijn verjaardag! Ik mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen. In dit artikel kijk ik terug op mijn jaar. Kijk je mee?

Persoonlijke groei

Steen met de tekst A life full of wonders is wonderful life
Deze steen kwam ik tegen onderweg!

Vorig jaar schreef ik op mijn verjaardag over de verhuizing en hoe dat voor mij was. Dit jaar is er voor mij geen grote verandering, zoals een verhuizing, geweest. Het stond wel in het teken van iets anders.

Dit levensjaar (dit klinkt zo zwaar) stond in het teken van persoonlijke groei. Ik genoot nog meer van de kleine dingen, pakte het wandelen actief op en ging me nog meer verdiepen in meditatie en journallen (schrijven in een soort dagboek). Ik volgde een mooie cursus en dat zorgde voor een enorme ontwikkeling. Ik ben enorm dankbaar voor stappen die ik mag zetten.

Uitzicht wandeling zonsopkomst
Het uitzicht tijdens een wandeling!

Mijn eigen onderneming bestaat ook alweer bijna 1,5 jaar. Bizar hoe snel dat gaat. Ik heb veel verschillende opdrachtgevers en dat vind ik te gek. Ik houd van de afwisseling! Er zit zo’n mooie groei in mijn bedrijf en daar ben ik heel trots op.

Schaamteloze zelfpromotie: op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op een berg in Zwitserland
Wat een uitzicht! Dit was in Zwitserland.

Veronique’s Boekenhoekje groeit en over een paar dagen bestaat mijn blog 6 jaar. Wauw! Met veel plezier recenseer ik nog steeds boeken en schrijf ik andere artikelen. Ik kan echt genieten van de tijd achter mijn laptop. Ik ben dankbaar voor de verschillende uitgevers, auteurs en bedrijven die met me willen samenwerken.

Schapen tijdens een wandeling
Schapen tijdens een wandeling.

Ik deel niet alles op Veronique’s Boekenhoekje of op mijn Instagram. Er is nog genoeg privé. Er speelden verschillende leuke dingen, maar ook minder mooie dingen passeerden dit jaar. Het was gewoon een bijzonder levensjaar!

Vooruitkijken op de boot in Luzern
Vooruitkijken!

Ik ben heel benieuwd wat dit 28e levensjaar mij mag brengen. Ik kijk uit om dat te ontdekken, maar eerst mijn verjaardag vieren!

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Ik ben jarig!”

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet van de dag! Mooi dat je zo goed kan reflecteren op het voorgaande jaar Ik wens je veel positieve momenten in het komend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge