Koken met Veer: Een lekkere uientaart

Ik verzorg elke maand een recept op Feelgoodboeken.nl. Ik ben gek op de kookboeken van de dames van Chickslovefood. Ik maakte al een paar keer de uientaart uit Het 5 or less-kookboek en inmiddels heb ik hem helemaal naar smaak aangepast. Ik deel het recept op Feelgoodboeken.nl. Je kunt de workshop hier volgen.

Naar het recept

Hier kun je het recept van deze maand vinden!

Meestal is het recept de basis en voeg ik er een vleugje Veer aan toe. Bij het recept van deze maand heb ik ingrediënten veranderd en toegevoegd.

In een speciale online workshopruimte deel ik een recept met tekst en uitleg. En het leuke… het is helemaal gratis! Je maakt een account aan op Feelgoodboeken.nl of je logt in met je FB-account en dan kun je hier naar de Koken met Veer-workshopruimte. Je vindt hier alle workshops/recepten.

Elke maand zal ik ook de link naar de workshop op mijn blog delen! Zo hoef jij niet de workshopruimte in de gaten te houden, maar kun je gewoon het bericht op mijn blog afwachten. 

Zie ik je bij mijn workshop? Je kunt onder mijn topic een reactie achterlaten.

Liefs,

Veronique

*Deze post is niet gesponsord of betaald. Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge