Koken met Veer: Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld – J.-F. Mallet

Koken met Veer kookboek

Van Kosmos Uitgevers kreeg ik het kookboek Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet. In deze Koken met Veer vertel ik je alvast meer over dit kookboek en laat ik je drie gerechten uit het kookboek zien. Er komt nog een uitgebreide recensie online over dit kookboek. Lees je mee?

Over het kookboek

Dit staat op de achterkant van het kookboek:

In no time op tafel, het kan! In ‘Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld’ laat J.-F. Mallet je zien hoe je dat klaarspeelt.

Met ‘Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld’ kook je in 30 minuten voor de hele week. Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Chop-chop, aan de slag!

Penne uit de oven met geitenkaas

Penne met geitenkaas

Voor mama kookte ik het eerste recept uit het kookboek. Ik maakte penne met geitenkaas uit de oven. Een simpel en snel gerecht, weinig ingrediënten, top!

Viscrumble

Viscrumble

Ik wilde al heel lang een viscrumble maken. In dit kookboek stond een simpel recept… en het was lekker! De kruimels… hemeltje!

Spring rolls

Spring rolls

Ik had zin in iets lichts en dus koos ik voor de spring rolls uit het kookboek. Het was verrassend lekker. Al zou ik de munt niet meer zo snel verwerken in het gerecht. De saus met sinaasappel en soya ga ik een keer gebruiken als marinade voor kip of zalm in een noedel- of rijstgerecht. Ik moet ook nog een beetje leren om het rijstpapier strak te rollen, maar voor de smaak maakte dit niet uit trouwens.

Nog even dit…

Benieuwd naar het kookproces? Kijk dan op mijn Instagram, in de hoogtepunten heb ik een highlight gemaakt over dit kookboek. Je kunt hier de drie gerechten even terugkijken.

Er komt nog een uitgebreide recensie van dit kookboek online.

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Kosmos Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

*Dit artikel bevat geen betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge