Koken met Veer: Nieuwe workshop online!

Ik verzorg elke maand een recept op Feelgoodboeken.nl! En deze maand haalde ik mijn inspiratie uit het kookboek VEG van Jamie Oliver. Ik maakte Vega Carbonara met prei. Je kunt deze workshop nu volgen bij Feelgoodboeken.nl!

Naar het recept

Hier kun je het recept van deze maand vinden!

Meestal is de inspiratie een recept uit een kookboek en een vleugje van Veer. Ik geef het meestal een eigen twist of ik voeg ingrediënten toe.

In een speciale online workshopruimte deel ik een recept met tekst en uitleg. En het leuke… het is helemaal gratis! Je maakt een account aan op Feelgoodboeken.nl of je logt in met je FB-account en dan kun je hier naar de Koken met Veer-workshopruimte. Je vindt hier alle workshops/recepten.

Elke maand zal ik ook de link naar de workshop op mijn blog delen! Zo hoef jij niet de workshopruimte in de gaten te houden, maar kun je gewoon het bericht op mijn blog afwachten. 

Zie ik je bij mijn workshop? Je kunt onder mijn topic een reactie achterlaten. Dat doe je hier!

Liefs,

Veronique

*Deze post is niet gesponsord of betaald. Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meet weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge