Koken met Veer: Workshops op Feelgoodboeken.nl?

Naast lezen is koken een hobby van mij. Op Instagram deelde ik al regelmatig mijn recepten en op mijn blog kun je ook al een aantal Koken met Veer lezen. Vanaf deze maand komt daar iets heel tofs bij… Ik ga je snel meer vertellen in dit artikel! Lees je mee?

Workshops op Feelgoodboeken.nl

Je leest het goed! Vanaf deze maand verzorg ik 1 keer per maand een workshop op Feelgoodboeken.nl!

In een speciale online workshopruimte deel ik een recept met tekst en uitleg. En het leuke… het is helemaal gratis! Je maakt een account aan op Feelgoodboeken.nl of je logt in met je FB-account en dan kun je hier naar de Koken met Veer-workshopruimte. Je vindt hier alle workshops/recepten.

Eerste recept staat al online!

En je kunt nu al de eerste workshop volgen. We gaan Panpizza Bianca maken uit Het 20 minutes or less – kookboek van de leuke dames van Chickslovefood.

Meestal is de inspiratie een recept uit een kookboek en een vleugje van Veer. Ik geef het meestal een eigen twist of ik voeg ingredi├źnten toe.

*Let op: vanwege copyright kan ik niet het hele recept of hoeveelheden precies aangeven. Je zult dus het desbetreffende kookboek moeten kopen voor de precieze hoeveelheden etc. Je hebt in mijn recepten wel genoeg informatie om zelf aan de slag te gaan met de recepten! 

Elke maand zal ik ook de link naar de workshop op mijn blog delen! Zo hoef jij niet de workshopruimte in de gaten te houden, maar kun je gewoon het bericht op mijn blog afwachten. ­čÖé

Zie ik je bij mijn workshop? Je kunt onder mijn topic een reactie achterlaten. Dat doe je hier!

Liefs,

Veronique

*Deze post is niet gesponsord of betaald. Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meet weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge