Korte recensie: Eens weg – Blake Pierce

Korte recensieOp de site van Kobo zag ik het boek Eens weg van Blake Pierce staan. Ik besloot hem op mijn e-reader te zetten en hem mee te nemen op vakantie. In deze korte recensie vertel ik je meer over deze thriller.

Het verhaal

‘Eens weg’ gaat over Special Agent Riley Paige. In de buitenwijken van Virginia worden verschillende dode vrouwen gevonden. Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord. Het lijkt het werk van een seriemoordenaar. Riley is op betaald verlof, want ze is herstellende van haar laatste aanvaring met een seriemoordenaar. Toch vraagt de FBI haar om hulp. Ze komt in de subcultuur van poppenverzamelaars terecht…

Mijn mening

In Korte recensie geef ik mijn mening in de vorm van een opsomming. In één oogopslag weet je of een boek iets voor je is en wat ik ervan vond! Hier vind je meer informatie over dit concept.

  • De flaptekst/samenvatting was veel te lang. Het hele verhaal werd bijna al verklapt. Jammer vond ik dat. Daarom heb ik mijn samenvatting ingekort.
  • Soms kreeg ik het gevoel alsof ik delen van het verhaal had gemist.
  • Het verhaal ontvouwt zich langzaam en er vallen tijdens het lezen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats.
  • De schrijfstijl is vlot.
  • De details zijn gruwelijk. Soms zijn ze bijna monsterlijk.
  • Het is gewoon een lekkere thriller.

Liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge