Leesclub voor twee: Lang leve lef! – Joke Janssen

Lang leve lef!Conny van Conniesboekkies en ik hebben weer een nieuwe Leesclub voor twee! Vandaag bespreken Lang leve lef! van Joke Janssen. In Leesclub voor twee bespreken we allebei hetzelfde boek aan de hand van verschillende vragen.

Het verhaal

Lang leve lef! is het vierde deel in de serie rondom Petra. In dit deel komen thema’s als armoede, homoseksualiteit en korte aan rokjes aan bod.

Petra heeft kerstvakantie, maar het wordt de saaiste vakantie ever. Ze viert haar dertiende verjaardag met haar vrienden, maar daarna? Haar vrienden vertrekken naar de bergen of naar zandstranden. Haar pleegbroertje Wouter gaat zelfs weg, want hij gaat naar zijn familie in Groningen. Daarnaast moet Petra werken aan een aardrijkskundepresentatie. In de vakantie! Samen met Mirjam! Petra vindt Mirjam met haar vogelverschrikkerkleren heel raar. Dan leert ze Mirjam kennen en krijgt ze door waarom Mirjam anders is. Dramaqueen Indy heeft ook de hulp van Petra nodig. Zij worstelt met een geheim over zichzelf. Kan Petra helpen? En heeft ze wel lef genoeg?

Leesclub voor twee

De leesclub is geplaatst op de blog van Conny. Je leest hier onze bespreking van het boek Lang leve lef! van Joke Janssen

De recensie van Conny is hier te lezen en mijn recensie is hier te lezen.

Liefs,

Veronique

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

One Reply to “Leesclub voor twee: Lang leve lef! – Joke Janssen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge