Leesclub voor twee: Een gemakkelijke prooi – Norman Jansen

Leesclub voor twee

Conny van Conniesboekkies en ik hebben weer een Leesclub voor twee voor je! Vandaag bespreken Een gemakkelijke prooi van Norman Jansen. In Leesclub voor twee bespreken we allebei hetzelfde boek aan de hand van verschillende vragen. We zijn van mening dat dit boek extra in het zonnetje gezet moest worden. Lees je mee?

Het verhaal van Een gemakkelijke prooi

Dit staat op de achterkant van ‘Een gemakkelijke prooi’:

Ze kennen elkaar niet, wonen duizenden kilometers bij elkaar vandaan, maar Thiemo en Youssef hebben meer met elkaar gemeen dan ze lief is. Afkomstig uit verschillende culturen en met totaal andere achtergronden nemen deze jongens onbedoeld de verkeerde beslissingen.
Het gevolg is vernedering en mensonwaardige gebeurtenissen. Ongewild komen zij terecht in de keiharde wereld van de georganiseerde misdaad, krijgen te maken met geweld, verleiding, en sextortion. Er ontstaan levensgevaarlijke situaties en hun lot lijkt bezegeld.
Gebaseerd op waargebeurde feiten geeft de nieuwste roman van Norman Jansen een indrukwekkend en wellicht wel schokkend inzicht in het leven van minderjarige slachtoffers van mensenhandel.

Leesclub voor twee

De leesclub is geplaatst op de blog van Conny. Je leest hier onze bespreking van ‘Een gemakkelijke prooi’ van Norman Jansen.

De recensie van Conny is hier te lezen en mijn recensie is hier te lezen.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is een spontane samenwerking tussen Conny en mij.

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge