Lieve oma, hoe gaat het?

OmaLieve oma, hoe gaat het?

Vandaag is het 1 jaar geleden dat je overleed. 1 jaar zonder mijn inspiratiebron, 1 jaar zonder jouw knuffels en kusjes. 1 jaar zonder je lieve en grappige opmerkingen. Wat mis ik jou.

Er is het afgelopen jaar enorm veel gebeurd en wat had ik dit graag willen delen met je. Ik zou precies weten hoe je zou reageren en je zou precies het juiste weten te zeggen. Eigenlijk zoals je altijd deed.

Er zijn dagen dat ik je enorm mis en die dagen mogen er ook zijn. Dat heb ik geleerd, maar dat neemt mijn pijn en verdriet niet weg. Soms heb ik nachtmerries over je en word ik in paniek wakker. Soms heb ik ook hele mooie dromen.

Er zijn momenten dan reageer ik zoals jij zou doen en dan denk ik: “zo zou oma het ook doen!” En dan herken ik mezelf in jou, mijn lieve oma. En soms ben ik blij dat ik een beetje op jou lijk.

Vandaag steek ik een kaarsje aan, voor jou.

Liefs,

Veronique

2 Replies to “Lieve oma, hoe gaat het?”

  1. Lieve Veronique,
    wat een mooi stukje, recht uit het hart.
    Dagen als deze blijven dubbel qua gevoel en zijn er extra om iemand nog een keer extra te herinneren. De herinneringen draag je in je hart en ik weet zeker dat je oma heel trots op je is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge