Mijn 2019

mijn 2019

Vandaag is het Oudjaarsdag. De gelegenheid om terug te blikken op je jaar. Eigenlijk had ik dit artikel niet gepland, maar ik keek door mijn Instagramfoto’s en dacht: dit is misschien leuk voor een artikel. Ik neem je mee aan de hand van verschillende foto’s door mijn 2019. Lees je mee?

Mijn dieptepunt

Laten we maar met het dieptepunt beginnen. Het jaar begon ronduit slecht: ik had griep en niet veel later kreeg ik een hernia. Een hardnekkige zou later blijken. Ik woonde bij vriendlief, liep een aantal maanden met krukken, slikte zware medicatie en mocht niet autorijden. Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad. Mijn rug is mijn zwakke plek, maar ik ken mijn oefeningen en ik kan er mee omgaan.

The Indie Awards

Foto The indie awards

Januari en februari stonden allebei in het teken van het lezen voor The Indie Awards. Ik vond het heel bijzonder om jurylid te mogen zijn. In april vond de uitreiking plaats in Amsterdam. Het was de eerste keer dat ik merkte dat mensen mijn blog lazen (buiten familie en vrienden) en dat iemand mij kende van mijn blog of via social media. Heel bizar.

Ik mocht ook een prijs uitreiken en de video kun je hieronder zien:

Ik ontmoette tijdens The Indie Awards voor de eerste keer schrijvers en dat bleef, ook de rest van het jaar, heel bijzonder. Op de speciale fotomuur kun je alle ontmoetingen zien!

Studeren

In 2019 studeerde ik helaas niet af. Dat zat er, mede door mijn rug, niet in, maar ik rondde wel de hele hoofdfase af. En daar ben ik stiekem heel trots op. De eindstreep komt in zicht!

Amsterdam & Baantjercafé!

Ik ging in april voor papa’s verjaardag naar Amsterdam. We gingen o.a. naar het Baantjercafé! En ik ging naar de nieuwe film over Baantjer!

Veel leuke dingen doen!

Dit jaar ging ik er ook dagjes op uit met vriendlief. We gingen o.a. naar Sint Rosa, het Oktoberfeest, Efteling, Burgers’ Zoo en naar Pinkpop met mijn beste vriendinnetje. Pinkpop was fantastisch! Het was waanzinnig. Ik denk er nog vaak aan terug!

Vakantie!

Mijn vakantie ging dit jaar naar Italië. En het was er heerlijk! Ik heb genoten!

Mijn blog

Ik nam ook voor het eerst vrij in de zomer van mijn blog en dat deed ik in december weer. Tijd vrijmaken voor mezelf! Ik word er creatiever van!

Dit jaar kreeg ik heel veel boeken. Ik vind het heel bijzonder (en ja dat kan ik niet vaak genoeg zeggen). Het waren stuk voor stuk mooie samenwerkingen met leuke uitgevers en schrijvers. Ik maakte meer video’s en Koken met Veer (in mijn Instastories en Facebook het verhaal) zag het levenslicht. En daar wil ik in 2020 meer mee gaan doen. De combinatie van schrijven, beeld en video vind ik heel mooi.

Er zijn dingen die ik ook niet met je deel hoor. Simpelweg vanwege privacy 🙂

Zo! Dit was mijn jaar! Het was eentje vol hoogtepunten. Ik heb genoten en voor 2020? Geen idee! Ik ga afstuderen en vanuit daar gaan we het zien. Ik sta open voor nieuwe avonturen en leuke dingen!

Ik wens je een mooi 2020! Een hele fijne jaarwisseling en wij spreken elkaar snel 🙂

Liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge