Mijn april


De maand april vloog voorbij. Het is vandaag alweer 1 mei. Bizar! Ik vertel je graag meer over mijn maand en ik deel graag nieuwe favorieten met je. Lees je mee?

Maand in foto’s


Het was natuurlijk Pasen in april! Ik begon het lange Paasweekend met een lunch in de stad. Ik had een broodje geitenkaas, maar dat zie je hier niet echt terug. Het was in ieder geval heerlijk.


Ik bakte o.a. paaskoekjes en ik ging gourmetten.


Het was gewoon een heel fijn paasweekend. Ik las o.a. de boeken van Anne May.


Ik las ook ‘Het poppenhuis’ van Erica Pierik en de serie van Marli Elisa stond in het zonnetje. Ik ging ook op 28 april live op Instagram. Dat kun je hier terugkijken of hieronder.


En ik kreeg een of ander hardnekkig griepje. Wat was ik blij dat ik weer kon wandelen of weer een beetje buiten kon zitten in de zon.


Volgende boeken in de schijnwerpers! Ik las ‘Hoe vind je zelf dat het gaat?’ van Bart Römer. Dit werd direct een nieuwe favoriet! ‘Het huis met geheimen’ van Lucy Diamond was weer een leuke feelgood.


Koningsdag is een dag waar ik nooit zo naar uitkijk. Dit jaar besloot ik mooie, nieuwe herinneringen te maken. Ik ging naar de stad en een park. Er waren rommelmarkten, de bloesem bloeide en het was gezellig. Ik at een tompouce en las een boek. Gewoon fijn!


Nieuwe favorieten

  • Hoe vind jezelf dat het gaat? van Bart Römer is zo’n mooie roman! Het is eerlijk en liefdevol. De recensie lees je hier.
  • The Night Agent op Netflix! Wat is dit een goede serie.
  • Splinter Chabot gaat in gesprek met deskundigen en bewonderaars over het schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer in de podcast Het geheim van het Meisje met de parel.
  • Edwin Evers interview Koning Willem-Alexander over zijn tien jaar koningschap in de podcast Door de ogen van de Koning.
  • Het poppenhuis van Erica Pierik werd een nieuwe favoriet. Het is zo’n magisch verhaal en deed me denken aan Roald Dahl. Mijn recensie lees je hier.
  • En nog meer Johannes Vermeer. Ik las het boek Het meisje van de valse Vermeer van Patrick Odijk. Het is zo’n mooi verhaal! De recensie komt nog online!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Benieuwd naar de boeken in dit artikel? Koop dan het boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Hoe was jouw maand?

Tot bij het volgende artikel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel bevat een gekregen product (de e-reader van Kobo).

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge