Mijn december!

Het eerste artikel van 2023 is een terugblik op de maand december. Ik ben gek op deze maand en daarom wilde ik hem graag delen met je. Lees je mee?

Mijn verjaardag

Mijn verjaardagstaart en warme sokken

De maand begon met een verjaardag van mijn oma, Sinterklaas en daarna komt mijn verjaardag. Ik ben op 11 december jarig en ik ben gek op slagroomtaart, dus die mocht niet ontbreken. Ik liep de hele maand (en nu nog steeds) ronden met deze sloffen. Zo lekker warm!

Chocomelk en nieuw eereader testen

Met Sinterklaas dronken we chocolademelk met slagroom! Tijdens de eerste twee weken van december testte ik de Clara2E e-reader van Kobo uit. Deze heb ik daarna weer teruggestuurd. Het was zooo tof om hem te mogen testen!

Sneeuw en pakketjes

Het weekend voor Kerst sneeuwde het en dat vind ik altijd magisch. Ik kreeg deze maand ook leuke pakketjes, waaronder deze van Droomvallei Uitgeverij.

Expositie in een kerkje en melkschuimer

Ik ging ook in december naar een expositie in een kerkje en ik kreeg een melkopschuimer voor mijn verjaardag. Ik gebruik het schuim voor in de thee, chocolademelk en mijn chai lattes. Zo heerlijk!

Veel lezen

Ik las heel wat boeken en ik verstuikte mijn enkel tijdens een wandeling. De week voor Kerst bracht ik op de bank door met mijn voet omhoog. Gelukkig gaat het nu alweer beter.

Kerst! Chocomelk en Chai latte bij Starbucks en selfie met Takkie

Tijd voor Kerst! Oja, ik kocht ook nog een nieuwe bril! Deze zie je hierboven. Onderweg naar familie dronken we chocolademelk en chai latte bij Starbucks.

Lekker eten op Kerstavond

Op Kerstavond aten we allerlei lekkers en aten we o.a. stokjes van een speciale BBQ. We kregen ook Tiramisu. Lekker!

Tiramisu en hapjes

Op Eerste Kerstdag reden we de halve dag terug naar huis en aten we ’s avonds allerlei hapjes. Tweede Kerstdag hebben we heerlijk gegourmet. Zo fijn!

De tijd tussen Kerst en Oud & Nieuw vind ik altijd een beetje magisch. Je kijkt terug en je blikt vooruit. Ik heb een mooi 2022 gehad en ik sta te trappelen om 2023 in te springen. Benieuwd wat het allemaal gaat brengen!

Nog even knallend het nieuwe jaar in! Er was zoveel vuurwerk en het was zo mooi!

Vuurwerk

Wil je geen artikel missen in 2023? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Hopelijk vond je dit een leuke terugblik. Hoe was jouw decembermaand?

Tot snel!

Liefs,

Veronique

*Sommige boeken zijn recensie-exemplaren. De e-reader heb ik gekregen om te testen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge