Mijn eerste favoriete boek

Toen ik in groep 3 leerde lezen, vond ik er niks aan. Het was lastig en het bracht me echt geen plezier. Maar langzaam ontdekte ik dat ik me kon verliezen in een boek. Mijn liefde voor boeken was geboren!

Een bibliotheek abonnement was de volgende stap. Ik leende daar een boek “Mariska: De circusprinses”. Het was een bijzonder en meeslepend boek over een meisje dat in het circus gaat optreden en allerlei avonturen beleefde. Het was mijn ultieme favoriet en ik leende dit dan ook heel vaak.

Een paar jaar geleden kwam ik hem weer tegen. Ik las hem, dit keer wel veel sneller, uit. En de magie was er nog. Het was en is mijn favoriete jeugboek!

Heb jij een favoriet boek uit jouw jeugd?

Liefs,

Veronique

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge