Mijn februari (+winactie)Februari had één dag meer, maar de dagen vlogen voorbij. Ik ging naar het theater, ‘vierde’ carnaval en bezocht Het Rembrandthuis in Amsterdam. Ik vertel je graag meer en om de start van de lente te vieren heb ik een leuke winactie voor je! Lees je mee?

De maand in foto’s

Werken en lezen

Vorige maand zat ik niet lekker in mijn vel, maar halverwege februari voelde ik me weer mezelf. Ik kreeg weer inspiratie voor Veronique’s Boekenhoekje. Tussen alle leuke dingen door werkte ik aan opdrachten en las ik veel verschillende boeken, zoals ‘Om eerlijk te zijn’ van Tammy L. Gray.

Bananenbrood en Brookie

Ik bakte een bananenbrood (er lagen een paar bananen die niet meer geel waren…) en een Brookie (een brownie met een laag van koekjes). Heerlijk om te doen en om mijn hoofd leeg te maken!

uiteten
Heerlen theater

Ik ging ook naar het theater in Heerlen, want daar speelde Ronald Goedemondt! We gingen eerst een hapje eten. De tapas was zo lekker! Ik houd ervan om zo’n plaat te delen. Het heeft iets gezelligs. De cheesecake was heel lekker. En de show? Wauw! Dik 1,5 uur speelde Ronald zijn show ‘Met knielende knikjes’ en het tempo lag hoog. Hij was zo goed!

Carnaval vieren

Carnaval! Ik vier eigenlijk geen carnaval, maar de optocht kijken vind ik altijd leuk.


26 en 27 februari was ik in onze hoofdstad. Ik was uitgenodigd door Het Rembrandthuis om de nieuwe tentoonstelling ‘Regie: Rembrandt’ te bezoeken tijdens de perspreview. Vanaf 2 maart kun jij deze tentoonstelling ook bezoeken. Ik was onder de indruk van de tentoonstelling en het museum. Na afloop kreeg ik nog een rondleiding met de conservator door het huis van Rembrandt. Hoe tof?!

Ik ga nog een artikel schrijven over mijn twee dagen in Amsterdam. Als je nieuwsgierig bent naar de tentoonstelling en Het Rembrandthuis dan kun je je hart ophalen in een groot artikel. Ik kijk uit om dit met je te delen!


’s Avonds liep ik nog een rondje om de Sloterplas en reed ik ’s avonds weer naar huis. Het was gewoon fijn!

Hallo Lente!

Liefde voor bloemen! Ik haalde de lente alvast in huis. En om te vieren dat de lente (bijna) begint, heb ik nog een leuke winactie voor je!

Winactie: Je maakt 1x kans op het e-book Rozen & Azijn van Linda Babel

Cover van De Verhalenfabriek

Je maakt kans op één e-book van Rozen & Azijn van Linda Babel.

Lees de recensie hier!

Voorwaarden

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

Je mag per persoon één keer meedoen.

De winactie sluit op 3 maart 2024 om 23.59 uur.

Op 4 maart 2024 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 6 maart 2024 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 6 maart 2024? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan De Verhalenfabriek. Zij zullen zorgen dat het boek wordt opgestuurd naar de winnaar! Ik ben niet verantwoordelijk voor de verdere verzending. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van het e-book. Het e-book zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.com of Bruna. Ook te lezen via Kobo Plus!

Succes!

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor de winactie!

Dit artikel bevat gekregen producten, maar is geen gesponsord artikel. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

4 Replies to “Mijn februari (+winactie)”

  1. Ik doe graav mee met de winactie en vroeg me tevens af of je nog tips had ivm Amsterdam. Wij gaan namelijk in april 2dagen met onze 11jarige meid.

    1. Hee Liesbeth! Leuk dat je meedoet 🙂

      Mijn tips: ik ben pas in het Rembrandthuis geweest en dat vond ik interessant. Zeker, omdat het in het huis van Rembrandt is. Madame Tussauds is leuk. Daar ben ik ooit als klein meisje geweest. Een rondvaart over de grachten is ook leuk. Manneken Pis voor een grote puntzak friet! Je hoeft de rest van de dag niks meer te eten 😉 Museum Nemo is ook leuk. De A’dam toren met een prachtig uitzicht over de stad. Westergasfabriek met een winkel vol Tony Chocolonely. Rijksmuseum mag niet ontbreken in mijn lijstje. Of de PC Hooftstraat en je vergapen aan de dure merken.

      Kun je hier wat mee? 🙂 Veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge