Mijn juni


Juni was een drukke maand met veel leuke en bijzondere gebeurtenissen. Ik vertel je graag over mijn juni! Lees je mee?

Maand in foto’s


Vorige maand liet ik je vol trots de Kobo Elipsa2E zien. Ik mocht hem twee weken testen en dat vond ik heel tof. Je leest hier alles op Bol.com over de e-reader.


Tijd voor wat leuke boeken. Ik las ‘Canvas‘ van Marit Vanström. Dit was een goede! Het was het vierde deel in de serie en ik raad eigenlijk iedereen de ‘Lianne Bloemen’-serie aan. Hij is zo goed! ‘Verzoening’ van Deborah Raney is een leuke feelgood. De recensie volgt nog!


Ik las de ‘Bad Boys in het donker’-serie van Melissa Foster. Echt, mijn guilty pleasure voor zomer! Verder hadden we iets te vieren! Ik haalde in mei voor de eerste keer mijn omzetdoel (en tevens mijn record). Ik was zo apetrots! Ik trakteerde op sushi!

Er waren deze maand ook veel bijzondere gebeurtenissen. Die houd ik lekker privé, maar het waren mooie gebeurtenissen. Waar ik wel iets over ga delen is mijn tripje naar Deventer!


Ik ging naar Boekhandel Broekhuis en volgens mij kwam ik in de boekenhemel terecht! Wat was dit een mooie boekhandel. Licht, ruim, veel boeken, mooi uitgestald en vriendelijke medewerkers.


Bertina Mulder vertelde over haar boek en ik kreeg allerlei cadeautjes! Het was zo leuk. Er komt nog een artikel online met de vragen en antwoorden van het interview én iets heel leuks…

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.Ik kocht natuurlijk ook nog wat boeken (‘Het eeuwige parfum’ van Aanchal Malhotra en ‘Jouw krachtige brein’ van Charlotte Labee) en van de boekhandel kreeg ik de favoriet van de boekhandeleigenaar Eric Bol, namelijk ‘De hulp’ van Freida Mcfadden.


Na Deventer reed ik naar Amsterdam en daar verbleef ik een nachtje. Ik ging werken op het (flex)kantoor waar mijn vader werkt en daarna liepen we over De Dam naar boekhandel Scheltema.


Twee boekhandels in 24 uur: het was mijn geluksdag! Een hele andere boekhandel dan Boekhandel Broekhuis. Het waren vooral veel verdiepingen. Daarna trakteerde ik mijn vader op een lunch voor Vaderdag!


Ik ging in de week erna naar een lekkere high tea met een goede vriendin. Zo lekker!


Ik las ‘Het chalet’ van Sarah Goodwin. Wat een spannende thriller! En ‘Gevangen op papier’ van Femke Struijs was een verrassend verhaal. Het werden twee favorieten van deze maand!

Verder had ik een hele toffe klus. Daarover volgende maand waarschijnlijk meer. En ik deed een live interview op Instagram met de auteurs Janice Bakker (‘Op het juiste moment’) en Hanneke Meier (‘Hoog‘). Bekijk de livesessie hier of hieronder!


Soms krijg je pakketten en dan moet ik me ervan verzekeren dat ik wakker ben. Ik kreeg een heel tof zomerpakket van Kobo. Een drinkfles, de e-reader Kobo Clara2E met hoes, tasje en een groot strandlaken. Wauw!

Nieuwe favorieten

  • Het chalet van Sarah Goodwin is een lekkere thriller. Hij is psychologisch heel sterk!
  • Gevangen op papier van Femke Struijs is een leuke feelgood met een spannend randje. Hij verraste me!

Benieuwd naar de boeken in dit artikel? Koop dan het boek via Bol.com of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Hoe was jouw maand?

Tot bij het volgende artikel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel bevat een gekregen product (de e-readers van Kobo).

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge