Mijn leesplekken

Random

Ik ben gek op lezen. Eigenlijk heb ik altijd wel een boek op mijn e-reader staan waar ik in bezig ben. Ik lees veel en mijn vriend noemt mij vaker het ‘leesmonster’.  Het liefste lees ik elk uur van de dag, maar aangezien er ook gestudeerd moet worden en ik nog andere verplichtingen heb, moet ik mijn tijd goed verdelen. Ik plan bewust elke dag ‘leestijd’ in. Denk aan 2 uurtjes na het eten of even een half uur voor ik ga slapen. Maar waar lees ik mijn boeken dan? Dit zijn mijn favoriete leesplekjes in huis!

Bank

Ik heb een hele mooie grote bank met 2 hoeken. Een hoek is altijd gereserveerd voor mij. Hier staat een goede leeslamp (niets is vervelender dan slecht licht…) met een lekker zacht dekentje en een kussen voor in mijn rug. Meestal een grote kop thee erbij met iets lekkers. Op de achtergrond zachte muziek of de radio. Heerlijke plek!

Bed

Ik kan gerust een uur eerder naar bed gaan en in bed nog lekker lezen. Tijdens het lezen varieer ik van houding; van rechtop tegen de muur tot op mijn buik steunend op mijn ellebogen. Het lezen in bed is voor mij een goede manier om de dag goed af te sluiten!

Bad

Mijn derde plekje is mijn bad. Lekker geurende badolie, glas water erbij en mijn boek. Een avond kan voor mij niet beter beginnen!

Dit zijn mijn favoriete plekken om te lezen. Heb jij ook favoriete plekken waar je graag leest?

Liefs,

Veronique

Bol Algemeen


*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge