Mijn mei


Mei was een hele leuke maand met vooral veel boeken, het Songfestival en een heleboel leuke samenwerkingen. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Maand in foto’s


Als moederdagcadeau namen we mijn moeder mee uit lunchen. Het linkerbord is van mij. Het was een broodje met vooral heeeeel veel tonijn. Ik ben een echte Songfestivalliefhebber. Op de avond van de finale kwamen vrienden en hadden we heerlijke hapjes.


Tijd voor een aantal boeken! Ik las een aantal pareltjes deze maand! ‘Een wonder‘ van Victoria Mas heeft een schitterende voorkant en ‘Rijngoud‘ van Dirk Debeys werd een nieuwe favoriet.


Ik werkte ook heel wat uur aan Veronique’s Boekenhoekje en dan ziet mijn bureau er zo uit. Ik las ook wat uur buiten. Heerlijk in de zon.


En nog meer boeken. Van deze twee boeken komt nog een recensie online. ‘De school voor goede moeders’ was een interessante roman met een originele invalshoek. Het verhaal maakte me soms wel heel boos. ‘Vinex’ van Bernice Berkleef was een toffe thriller. Hij zit psychologisch heel goed in elkaar.


Verder genoot ik van de beginnende zomer en lag ik op de bank met een boek. Soms had ik deze maand even ademruimte nodig. Er gebeurde heel veel tegelijk en dat zorgde voor spanning. Uiteindelijk heb ik geluisterd naar mijn lichaam en dan is een wandeling door de natuur een goed medicijn.


En nog meer boeken. ‘Pachinkohal‘ was zo’n mooi verhaal. En de cover is fantastisch. ‘Neem me met je mee’ van Courtney Walsh komt 9 juni online. Het is anders dan haar andere verhalen. En mijn nagellak matchte toevallig bij het boek!

Wil je een melding krijgen wanneer de recensie van ‘Neem me met je mee’ en andere berichten online komen? Abonneer je dan hieronder gratis op Veronique’s Boekenhoekje en ontvang meldingen in je mailbox. Meer weten over privacy? Lees dan hier.Tijd voor leuk nieuws! Je kon het al lezen: op 8 juni ga ik in Deventer Bertina Mulder interviewen bij Boekhandel Broekhuis en in juni komt er nog iets tofs online. Ik vertel je binnenkort meer!

Op Eerste Pinksterdag aten we van de Pizza-oven. Heerlijk!


En dan nu de afsluiter van de maand mei! Ik heb weer een toffe samenwerking met Kobo. Ik mag de komende 2-3 weken de Kobo Elipsa 2E testen. Het is een e-reader van 10 inch. Hij is echt bedoeld als notitieboek en om bijvoorbeeld aantekeningen te maken in studieboeken. Ideaal! Je leest hier alvast meer op Bol.com. Er verschijnt nog een uitgebreide review!


Ik ben zo’n fan van het merk Kobo, dus dit is weer een droom van een samenwerking. Ik ga hem testen bij het proeflezen en dan ben ik benieuwd hoe hij in de praktijk werkt. Enorm bedankt Kobo!

Nieuwe favorieten

  • Als de sterren fonkelen van Jet Nijland is een hele mooie historische roman. Ik heb er echt enorm van genoten! Je leest de recensie hier.
  • Rijngoud van Dirk Debeys was een super thriller. Je leest de recensie hier.
  • CSI Vegas op Videoland. Ik ben groot fan van CSI, dus dit nieuwe seizoen van CSI Vegas wordt verslonden.

Benieuwd naar de boeken in dit artikel? Koop dan het boek via Bol.com  of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Hoe was jouw maand?

Tot bij het volgende artikel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel bevat een gekregen product (de e-readers van Kobo).

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge