Mijn november


Blogmas start ik met een terugblik op november. Het was een bomvolle maand met twee concerten, veel werken, leuke boeken ontvangen en lekker eten. Ik vertel je graag meer! Lees je mee?

Mijn maand in foto’s


Eind oktober kreeg ik nieuws over een grote opdracht. Het is tof, eng, spannend, leuk en gaaf tegelijk! Dit betekende wel dat ik Veronique’s Boekenhoekje en andere opdrachten heel strak moest plannen. Dat lukte best aardig en ik ben trots hoe ik het allemaal gecombineerd heb. Vanaf vandaag, 1 december, start de opdracht officieel en stiekem vind ik dit best spannend, maar ook heel leuk!

Oké, terug naar mijn november. Op 11 november ging ik naar Suzan en Freek in de Ziggo Dome. We aten van tevoren bij pap een lekkere pasta met zalm. Suzan en Freek waren fantastisch. Ik heb enorm genoten! Even wat foto’s…


Ik maakte ook deze video op Instagram:

Het was waanzinnig!


Ik mocht ook veel leuke boeken ontvangen, waaronder deze twee toppers. Van E-Pulp Publishers ontving ik Rechercheur De Klerck en de ongewenste dood van P. Dieudonné en van A.W. Bruna Uitgevers Staatsgeheim van David Baldacci.


Tijdens De Gezellige Boekenweek maakte je al kans op de Cozy Book Corner van Soap Storie, geïnspireerd op mijn blog. Ik ontving hem als bedankje voor de fijne samenwerking. Heel tof om hem zelf in handen te hebben! Hij ruikt fantastisch!


Ik maakte ook heerlijke preisoep met een stokbroodje.


Klaar voor nog meer lekker eten en muziek? Ik ging naar de Avond van de Filmmuziek (ook) in de Ziggo Dome. Van tevoren gingen we eten bij Baut Backstage. Dit restaurant zit bovenop de Ziggo. Heel lekker!


Het is heel imponerend om het Metropole Orkest bekende en onbekende filmmuziek te horen spelen. Het is zo gaaf! Hieronder een impressie of via Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Veronique Janssen (@veroniquesboekenhoekje)


En als afsluiter laat ik je graag onze kerstboom zien! Staat hij bij jou al op?

Tot morgen!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat een samenwerking en gekregen producten. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge