Mysterie Blogger Award

The mysterie blogger award logoDoor Judith van JudithBlogtSolo ben ik getagd voor de Mysterie Blogger Award. Dit is een  tag met leuke vragen over boeken en je blog. Met veel liefde vulde ik hem in.

Er zijn wel een aantal regels voor deze tag:

  • Tag de bedenker van deze tag (dat is Okoto Enigma)
  • Benoem degene die je getagd heeft (met link!)
  • Vertel drie dingen over jezelf
  • Nomineer 10-20 mensen (ik nomineer er 2…)
  • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen

Drie feitjes over mezelf

1. Ik ben gek op in bad gaan of lekker douchen. Een heerlijk geurende badolie of een bruisbal, een goed boek en een kop thee vind ik de ideale combinatie. Dit laat me goed ontspannen na een dagje hard werken.

2. Ik ben gek op lekker eten en daarnaast lust ik ook bijna alles. Ik proef altijd alles en ben nieuwsgierig naar hoe dingen smaken. Aangezien ik op mezelf woon, ‘moet’ ik elke avond koken. Dat vind ik helemaal niet erg en laat me juist ontspannen. Ik probeer graag nieuwe recepten uit en ik heb ook een aantal mooie kookboeken.

3. Ik ben gek op misdaadseries. CSI zag ik helemaal en ik heb een zwak voor NCIS: Los Angeles. Sinds ik Netflix heb, ben ik ook gek op Elementary. Het is gewoon lekker vermakelijk.

Vijf vragen beantwoord

1. Wat zou jij op boekengebied ooit nog willen doen? (Dit kan van alles zijn: zelf een boek uitbrengen, een quote op een boek, een audioboek inspreken, een boek vertalen enzo.)

Leuke vraag! Ik heb nog zoveel dromen en ik houd ervan om groots te dromen. Niks is mij te gek. Misschien komt er ooit een boek van mijn hand? Of misschien breng ik ooit mijn Veronique’s Boekenhoekje merchandise uit, compleet met mokken, bruisballen en kussenslopen. Het kan in ieder geval alle kanten op.

2. Wanneer geef jij een boek vijf sterren?

Ik geef een boek vijf sterren als het boek mij raakt en mij heel enthousiast maakt. Wanneer een boek goed is, dan kan ik er niet over ophouden. Ik moet het dan met iedereen delen. Een goed boek dreunt nog even na als het uit is. Je denkt er nog een aantal dagen aan en dan is het voor mij een goed boek. Een boek met vijf sterren is meestal ook een favoriet van mij.

3. En wanneer geef jij een boek één ster?

Lastige vraag! Ik heb het afgelopen jaar één boek 1,5 ster gegeven. Dit was Ik was pas dertien van Lea Saskia Laasner. Het kon me niet bekoren en de schrijfstijl was niet fijn. Ik geef een boek één ster als het me niet kon raken  en als het niks met me deed. Als ik één ster geef, wil dit niet zeggen dat een boek slecht is. Een ander kan het boek geweldig vinden namelijk.

4. Van welke auteur koop jij de boeken zonder ook maar de blurb te lezen?

Mijn zusje en ik zijn gek op de boeken van M.J. Arlidge. Die boeken zou ik kopen zonder de samenvatting te lezen. De boeken van Baantjer (Peter Römer tegenwoordig) vind ik geweldig. Elk nieuw deel wil ik lezen…

5. Welk boek zou jij nog verfilmd willen zien?

Ik zou De Geheugenman van David Baldacci verfilmd willen zien. Ik heb een bepaald beeld in mijn hoofd van dit boek en het zou tof zijn om dit verhaal in de bioscoop te zien. Het is een spannend verhaal en ik ben benieuwd hoe ze dat zouden vertalen…

Nominaties

Ik tag twee andere blogs; Conniesboekkies en Juul’s Boekwinkeltje. En ik stel ze de volgende vragen:

  • Wat is je favoriete boek?
  • Welk genre lees je het liefst en waarom?
  • Wat zou je nog willen bereiken met je blog?
  • Welke cover van een boek vind je het allermooiste? En waarom?
  • Ben je lid van een bibliotheek?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden, Conniesboekkies en Juul’s Boekwinkeltje.

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Mysterie Blogger Award”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge