Nachtelijke leeslijst

Het is een nacht zoals alle andere. Je ligt in bed, maar je bent al de hele tijd aan het woelen. Je wordt wakker en na wat staren in het donker, sta je op. Slapen lukt toch niet meer. Dan… maar lezen. Herkenbaar?

Van die nachten…

Soms heb je van die nachten dat je niet kunt slapen of dat je wakker wordt en verder slapen gaat niet meer. Meestal pak ik dan een boek erbij en ga ik lezen. Gewoon paar bladzijdes tot ik weer ‘moe’ ben. Soms gaat het echter mis. Gevolg: het is later geworden dan ik eigenlijk wilde en mijn uurtjes slaap zijn een stuk minder geworden. Maar heel erg vind ik dat niet. Ik ben er zelf bij en draag de verantwoordelijkheid.

Toch vind ik ’s nachts lezen heerlijk. Het is zo rustig, niemand die je stoort en je kunt heerlijk wegdromen in je boek. Ik kan er echt van genieten.. Van niet kunnen slapen naar een mooi moment voor mezelf.

Nachtelijke leeslijst?

Soms zijn er boeken die je ’s nachts wakker houden. Deze komen op mijn ‘nachtelijke leeslijst’. Ik weet ze, helaas, niet meer allemaal, maar sommige boeken zijn me echter wel bijgebleven, zoals De nieuwe collega van Tammy Cohen en Ragdoll van Daniel Cole. Maar ook de boeken van Katie Fforde en Bella Andre houden mij uit mijn slaap. De geheugenman van David Baldacci houdt mij altijd wakker.

Heb jij boeken die je uit je slaap houden?

Veel liefs,

VeroniqueBewaren

Bewaren

Bewaren

2 Replies to “Nachtelijke leeslijst”

  1. ik kan ’s avonds tot diep in de nacht doorlezen bij de boeken van santa montefiore, kate morton of cecelia ahern. Ik lees graag ’s avonds en ook ’s nachts als ik niet kan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge