Productreview: Sinterklaaskoekstempels van Koekatelier


Ik ben gek op bakken en koken. Koekjes bakken én versieren vind ik een hele leuke bezigheid. Het heeft iets gezelligs. Toen ik de Sinterklaaskoekstempels van Koekatelier zag, was ik direct verkocht. Ik trok de stoute schoenen aan en benaderde ze voor een samenwerking. Ik kreeg een positief antwoord en kreeg twee koekstempels opgestuurd. Ik ga je in dit artikel de koekstempels laten zien en ik ga de stempels gebruiken. Lees je mee?

Unboxing

Doosje Koekatelier

De stempels kwamen in een klein doosje. Ziet er toch al leuk uit?

Unboxing Koekatelier stempels

Hierboven kun je de unboxing bekijken. Ik zal nu wat close-ups invoegen.

De uitstekers van Koekatelier

De uitsteker kreeg ik als verrassing er nog bij. Het is dezelfde grootte als de stempels. Ik vind ze heel schattig eruitzien. Die staf vind ik heel leuk! Je kunt dus een koekje met een kartelrandje maken, maar je zou ook andere uitstekers kunnen gebruiken. De stempels zou je ook kunnen gebruiken voor fondant.

Baktijd!

Baktijd!

Laten we gaan bakken! Ik kocht een koekjesmix van een supermarkt en zorgde dat ik bloem in huis had. Je kunt het beste de stempel dippen in de bloem en dan even afkloppen. Anders plakt het deeg aan de stempel. Ervaring leert zullen we maar zeggen 😉

Koekjes voor ze de oven ingaan

En dit zijn dan de koekjes. Het ging trouwens heel makkelijk. Zelfs de letters kwamen er mooi uit. Je rolt eerst het deeg uit, steekt het koekje uit en dan duw je de stempel erop. Je mag best hard duwen. Het was heel leuk om te doen.

Eindresultaat van de koekjes

Het eindresultaat! De stempel zit zo mooi op de koekjes na het bakken. Het is zo duidelijk leesbaar. Ik vind ze heel mooi geworden.

Benieuwd naar deze en andere koekstempels van Koekatelier? Lees dan hier meer.

Liefs,

Veronique

Bedankt Koekatelier voor de koekstempels en de uitsteker!

*Dit artikel is geen betaalde samenwerking. Ik heb de koekstempels en -uitsteker wel gekregen. Ik deel dit artikel uit liefde en enthousiasme met je. Meer informatie over samenwerkingen lees je hier.

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge