Recensie: Ademloos – Janice Bakker

Cover van De Verhalenfabriek

Auteur Janice Bakker kun je kennen van ‘Hartje centrum‘. En nu is ze terug met de nieuwe feelgood Ademloos. Wat is dit een leuk verhaal! Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Ademloos

Verhuizen naar de grote stad en een nieuwe carrière: het stuklopen van Nora’s relatie zorgt ervoor dat ze haar leven helemaal omgooit. Gelukkig voelt ze zichzelf al snel op haar plek in Utrecht en maakt haar bedrijf De Limonadebrigade een droomstart.

Maar dan gooit haar gezondheid roet in het eten. Op doktersadvies moet ze een paar weken aan de kust doorbrengen, in de hoop dat de zeelucht haar goed doet. Maar hoe kom je vlak voor het hoogseizoen aan een beschikbare én betaalbare accommodatie?

Gelukkig heeft Nora’s cliënt Hermien de oplossing: ze mag verblijven in haar huisje aan de kust dat al jaren leegstaat. Nora’s hoop op een paar rustige weken vervliegt echter al snel als ze zwerfkater Guus in het huisje aantreft en kennismaakt met de charmante fysiotherapeut Sam. Als dan ook haar ex-vriend om de hoek komt kijken, is de chaos compleet.

Mijn mening

‘Ademloos’ is een leuke feelgood met een mooie cover. Hij is schattig en bijna zoetig. Hij past goed bij de leuke sfeer in het verhaal. Ik krijg zin in de zomer!

Janice Bakker durft in dit boek de diepte in te gaan. Vanaf de eerste pagina worden er mooie lagen in het verhaal aangebracht. Het is nergens geforceerd. Je krijgt veel informatie over Nora, maar het is niet te veel. Het is gewoon goed in balans. Ik had wel wat meer willen weten over Sam. Hij valt een beetje weg tegenover Nora.

Het plot is heel leuk. Het is gewoon een heel vrolijk verhaal. Janice Bakker heeft een fijne stijl. Het leest lekker vlot. Ik heb genoten van dit leuke verhaal!

Ademloos is een hele leuke feelgood!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ademloos

Auteur: Janice Bakker
ISBN e-book: 9789461097699 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge