Recensie: Alle controle kwijt – Amélie Storms

Cover van De Verhalenfabriek

Van De Verhalenfabriek mocht ik Alle controle kwijt van Amélie Storms lezen. Wat was dit een leuke feelgood! Ik vertel je graag meer in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Alle controle kwijt

Annelie dreigt haar baan bij een uitgeverij te verliezen en er is maar één manier om het tij te keren. Ze moet een boekenreeks promoten over het mysterieuze vlinder-orgasme. Daarvoor gaat ze innig samenwerken met Marcus; de auteur van de boeken. Maar de onstuimige Marcus schopt haar plannen voortdurend in de war. Het drijft Annelie tot waanzin. Als ze ineens bizarre dingen moet doen voor een miljoenenpubliek, is ze er helemaal klaar mee. Het is de hoogste tijd dat ze de regie weer terugpakt! Maar is ze werkelijk zo verstandig als ze zelf denkt? Of vlucht ze vooral weg van een avontuurlijk nieuw leven? Soms ziet geluk er totaal anders uit dan je altijd had gedacht…

Mijn mening

‘Alle controle kwijt’ is een heerlijk verhaal van Amélie Storms. Het is gewoon een leuke feelgood.

Annelie is een leuk personage. Ze maakt een mooie ontwikkeling door. Marcus is wat minder toegankelijk, maar het past wel bij hem. De twee vormen een interessante combinatie.

Soms had ik het gevoel dat ik bepaalde informatie miste. Hierdoor kwam ik niet helemaal goed in het verhaal. Amélie Storms heeft een goede stijl. Het leest heel makkelijk. Het begin is heel sterk. Je zit direct in het verhaal. Annelie werkt bij een uitgever van boeken over insecten. Ik vond dit zo’n leuke niche. Het was erg verrassend.

De cover is leuk en de titel is goed gekozen!Naast het typische feelgoodgevoel is het ergens ook een heel sexy verhaal. Ik vond het vermakelijk!

Alle controle kwijt is zo’n leuke feelgood!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Alle controle kwijt

Auteur: Amélie Storms
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097569 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge