Recensie: Bramenweelde – Irene Hannon

‘Bramenweelde’ van Irene Hannon is het zevende deel in de serie over Hope Harbor. Wat is dit een leuk verhaal. Ik vertel je er graag meer over in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Bramenweelde

‘Bramenweelde’ van Irene Hannon is alweer het zevende deel in de serie Hope Harbor. In dit deel trekt de succesvolle actrice Katherine zich terug in het kustplaatsje Hope Harbor, om zich te verbergen voor een schandaal dat haar achtervolgt.

Zach, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen… en vonken.

Mijn mening

‘Bramenweelde’ heeft een hele mooie cover. De perzikkleur maakt het liefelijk. Het meisje vind ik iets typisch voor een cover, maar op de cover van ‘Sterrenbaai‘ (deel zes) zie je ook een meisje staan. Het is mooi als covers van series bij elkaar passen.

Irene Hannon heeft een fijne stijl. Het is warm. Eigenlijk is het precies wat je verwacht van Irene Hannon.

De cover is liefelijk en het verhaal is dat ook. Het is gewoon een leuk verhaal met warme personages. Ik kreeg wel minder een band met deze personages. Ze zijn minder toegankelijk dan bijvoorbeeld in ‘Sterrenbaai’. Ik miste hier en daar wat emotie en ik had graag wat meer diepgang gehad. Iets meer verfijning van de personages en het was een perfect verhaal geweest.

Het tempo ligt een stuk lager dan ik gewend was uit ‘Sterrenbaai’. Dit is het nadeel van een serie: je vergelijkt de delen met elkaar. Dit deel is prima los te lezen. Als je spoilers wilt vermijden dan kun je het beste beginnen bij deel één (‘Cranberryzomer‘).

Misschien is het einde een beetje voorspelbaar, maar dat vond ik niet erg. ‘Bramenweelde’ is gewoon een heel leuk verhaal. Ik heb genoten van deze feelgood!

Bramenweelde is gewoon heel leuk!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum Uitgevers voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel of Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bramenweelde

Auteur: Irene Hannon
Vertaling: Marijne Thomas
Uitgever: KokBoekencentrum Uitgevers
ISBN paperback: 9789029733014 
ISBN E-book: 9789029733021

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe recensies en andere blogposts in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge